Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odkud u Austriji fasisti, bas cudno... Ja ne znam ni jednog da je iz Austrije...
Kršćanski terorista i ekstremista, vjetovatno isilovan u analni otvor. Pored toga je slušao krstaško-svetosvake propagandne pjesme koje pozovaju na ubijanje i terorizam, kao i imena takozvanih srpskih ubica ispisanih na oružju, putovao kroz BiH i Srbiju. Svakako i iracionalna mržnja prema Turcima, koju gaje njihova kopilad, vijerne sluge i bivši saborci, isfrustrirni crnomanjasti spaho-janicarski Servi.
Sada Kolinda, cijeli obaveštajni vh i vlada Hrvatske da priznaju da je protiv Bosne i Bošnjaka posebice spreman novi UZP. Onaj fašista sa Novog Zelanda, vam je svima bio u posjeti i dobio još materijlnu potporu!
Podaj te im Kurtza
cetnicki pokret u austriji... braco bosnjaci treba to po krqtkom postupku. samo oatro protiv terorista.
Sad ce Bosnjo da pljuje na Kurz-a i Europu a za 500KM bi citav prsut pojeo.. kad je lova u pitanju, Bosnjo i dupe bi prodao.. ne kopcam onda sto se masovno ne iselite iz Austrije u Tursku..
Jedan od primjera da zlo dolazi iz EU
@hurmasicatufahija suti poture, ti bi za 500KM citav jedan prsut pojeo a kamoli preselio se u EU
Sa tim desnicarskim pokretom u Austriji Dodik ima izuzetno dobre odnose gdje je i sam biravio prosle godine i javno pozivao svrbe da glasaju za njihovog vodzu. Stoga se nebih iznenadio da i sam Dodik ovdje u BiH pocini neki teroristicki cin jer ovu drzavu " IZUZETNO POSTUJE I VOLI ".
Ovako policija radi i kod nas (ali u KurtZu), kod nas nisu u stanju da otkriju ko je pošiljalac a ko primalac i kad imaju obadvije adrese!
Jel to i Dodo bio sa ovima na sastanku?