Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ih on pokrenuo, oni ne žele u Tursku, niti grčku niti Balkan, nek ih hrani ko im je dom rasturio i popljačkao države!
@lale gator tako je
@lale gator Jedni druge da hrane?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"...mladjahni kancelar inace turkofob drugim rijecima zeli reci da bi Turska trebala primiti i cvrsto zatvoriti pored ovih cetiri jos cetiri miliona izbjeglica i jos svih nekoliko miliona sa srednjeg i dalekog istoka sto kroz zele proci i to sve o svom trosku kako bi EU mirno spavala i donosila politicke odluke kako bliski istik treba politicki da izgleda,naravno bez stava Turske..."
Dok vi Krcicu Kurcu uzivate neko treba da hrani milione,pa vi ste krivi sto je rat kao i zapad...sada se hebite...
Sta ovaj prica? Da sam ja predsjednik turske ja bih ih davno pustio, sto bi moja drzava cuvala milione migranata a ostale drzave po nekoliko stotina?
@Anonymous123 PA braca po vjeri.
Sve u Kuraz, Partizan je šampion!
Sve u Kuraz, Partizan je šampion!
Brko, samo ti pušćaj. Fahro je spreman :)
taj narom ima komplet drugi mentalitet i nepase u evropu vidite po ilidzi sa arapima a odete u njemacku 100 puta gore
Riješi ti problem nadobudni qrze... Ti si EU.
To kurzu nas
cuj kriv mu erdogan sto nece da drzi ljude u svojoj zemlji pa dosta ih je drzo vinste sjebali njihove zemlje sad vam ih eto ne kontam i ne branim tursku svi cemo nagrabusot zbog njih al sta ces jarane drzo je kolko je mogo
Zasto ispadate glupi kao sto ispadate. Ne moze se porediti ova situacija sa onom iz 2014 jer: Ovo je organizvana invazija, i migranti nisu vise dobro dosli. Nema vise "humanitaraca" sa tablama Refugees are welcome. EU njih ne zeli, ako prodju kojim slucajem u Grcku, ovi ce ih proslijdeiti Makedoniji, Makedonci Srbiji a Srbija zna se kome. Hrvati im sigurno nece dati dalje.
@Lonac https://www.klix.ba/vijesti/bih/sve-vise-migranata-dolazi-u-tuzlu-za-sedmicu-ih-registrovano-skoro-900/200303133 Ove ce vijsti izgledati kao neka lijepa bajka do ljeta ako ih brko pusti.
sto ne daju tu milijardu grčkoj da zbrine migrante
Hermetički zatvoriti sve granice za smrdljive migrante. Pa ako treba i vojska.
Ljudi stoljećima stvarali i ovi garavi bi za godinu to pozobali
A dok ste mu placali da zadrzi migrante vi ih niste zloupotrebljavali.
@sabahudin_78 da su barem plaćali. Samo su obećavali a ništa nisu preduzimali, pa im se ovo zbog toga i dešava. Nisu Turci ludi da u nedogled finansiraju i hrane 5 miliona ljudi
Jes vala sigurno je Erdogan poceo svo to s-r-a-n-j-e u Siriji
Handrite i vi Tursku (nije da je nešto plaho volim) decenijama i šta ste očekivali? Rušiti istočne zemlje a da nema reakcije? Gdje to ima?
@Miles Dyson