Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam siguran, sve je politika, tako da se mora citati izmedju redova.
Ердогане како ћеш пред Бога болан, шта радиш народу?
Turska ce kao i ostale drzave da Bude diktatura....
Premijer Turske Binali Yildirim izjavio jeda je u eksploziji automobila-bombe na jugoistoku Turske poginulo 18 ljudi, a da je 26 ranjeno. U napadu koji se dogodio u pokrajini Hakkari ranjeno je 10 vojnika i 16 civila. Eksplozija je napravila krater širok 15 metara i dubine sedam metara.
I nema logike da se predaju sami sebi.
pa Turska je bila viševijekovni okupator dobrog dijela svijeta .. ne podržavam ubijanje nevinih ljudi ali kakav su oni zulum pravili posljednjih 600 godina nad mnogim nevinim?
Nije turska vec osmanske carstvo...
@tajko .. nije vrat neg' šija
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bliži se 2023 i okončanje "kazne". Neće vam dati mira jer vas se boje
turska ima teroristicku vladu, kud ces dalje