Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će ih protjerivati, treba te izdrkotine pobit do zadnjeg
vehaaabije na aparatima
Huh ja ovaj isil zamisljam kao botove u kanteru bez mozga samo idu i ubijaju
Kurdi su istinski borci, samo nek tako nastave i nek pregaze sve one gnjide od isil-a.
Tri pripadnika ISISa usla u Kobane da potrazi malo vode, i sad ih ovi najurili nazad, i sad ispade protjerali ih Ciganija Kurdi da nekog protjeraju hahahahhahaha
kikser Ja volim Isusa Allahami !
Isilovci su isti kao četnici. Kad uđu u selo puno civila sve pokolju (sadašnji predsjednik srbije zaklao babu u hrvatskoj, isto rade vođe isila), a kad su se balansirali odnosi u naoružanju i drugom, nijednu bitku nisu dobili.
Znači i onaj ko klanja i ko ne klanja po tebi isti ? A otkud ti i ja znamo da nisu montirani snimci da oni kolju civile... U bitki na Bedru, Muhamed a.s. je odsjekao glave ratnim zločincima Možda i ovi dole odsjeku glave ratnim zločincima i špijunima Odkud ti i ja znamo... Valja stat pred Allaha , pa odgovarat za ono što smo rekli... Ja osuđujem nasilje i zločine bilo koje vrste, al nemam vjerodostojnog reportera koji će mi to prikazati da bih osudio
Na bojištu Kurdi šamaraju Isilovce. Neobrazovanim divljacima je ostalo samo da se raznose u džamijama punih ljudi za Ramazan.