Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A morel proc ispod peljeskog mosta haha
Isto i kod nas oko BLOKA 7..Ko je uzeo lovu zna se, prošla SDP vlada lijepi Zlatko i Neka, a sadašnja vlast ko nije za to i hoce da BiH ostane bez energetskog potencijala !? Ispitati veze SDP sa Kinezima, evo i Šteta nastavio sa Kinezima i daje ugovore Kinezima, a niđe Kineza...!?
Ovo će Koštati SAD više nego što je dobila njihova ratna industrija. Puno je važniji glas jedno člana u savjetu bezbjednosti nego 35 milijardi.
Da pojasnim ko nije upucen. U Australiji kad izgubi izbore partija koja je na vlasti, Predsjednik partije se iskljucuje iz politike. Nema vise bavljenja tim poslom.
Ma mora da je u pitanju jezicka barijera :)
Kolko košta ta podmornica i koje je godište
I još je poručio Francuzima: ko se ljuti uvalim mu kruti.
u australiji je trenutno najcrnji fašizam dotle to došlo da je youtube i facebook zabranio sky news australia.
@Cibal … Nije svugdje. Viktorija (Melburn) i Novi Juzni Vels (Sidnej)kod njih je uzas zivi. Mi u Juznoj AUS zivimo i radimo normalno.
šta će australiji nuklearne podmornice ako sporazumom iz 90-ih ne smije imati nuklearno oružije niti na mori niti kopnu ?!
Na nuklearni pogon genius
Ovi kao da su skolu zavrsili u BiH politici. Ovaj dobio pinku od francuske da kupi njihove podmornice pa se sad buni sto je ovaj novi uzeo pinku od Amerike i njemu izbio lovu iz depa :-D
Valja ih nekao utješiti.
Ovo je kraj NATO pakta, upravo zbog ovoga. SAD se okrenuo Australiji i Pacifiku, severnoatlanski vojni savez se raspada... a sa njim i bosnje