Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije bi kubansku primio nego bilo koju evropsku
Kinez pa Kubanac 👏👏
ABuDALA
Trebamo i mi smislit naku vakcinu, malo vode malo infuzije i malo paracetamola u nju i zaradjivat..😉
Bravo!!! Neka kupe i nasi umjesto Phiser-a
Kuba nema hljeba da jede a kamo li da pravi vakcine
ja budala cuj oni vakcine prave
Moraš prizna
Prati Sabita na fb a zna sve o vakcinama😉kakvi pacijenti😉
Njihovu bi mozda i primio pomrsiće racune billu gatesu
E cuj Budala
Kako ovo objašnjavaju teoretičari zavjere? Kakve veze ima Soroš i Bil Gates sa npr. Iranom, Kubom, Rusijom ili Kinom? Svi čipuju svoje ili...?
teoreticari su jednostavno glupi plus ne vole cinjenice, informisu se na pristrasnim fejs grupama uz pristrasne yt kanale.
Pa oni hoce iskreno da zastite svoj narod jer vjeruju da korona ipak postoji pa eto da se zastite. Međutim sve je to ubleha
Eno i Sejo Brajlović prodaje vakcine
Hahahahaha jos malo prodavat ce se na trafikama, u ovu glupost vise ni djeca ne vjeruju😂
dao si nula argumenata da bi ti iko vjerovao. doduse niko ne ocekuje od glupih antivaksera da napisu\kazu nesto pametno. al ako te raduje da si nesto razotkrio i da mislis da si pametniji od kompletne medicine nek ti bude,. bar ce se bolje osjecati a to je dobro za tvoje zdravlje 😂
Danas je svako bolestan dok ne dokaže suprotno. Koje ludilo.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Treba ovo davat krezubima samo stavit stiker pfizer eto HIN