Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se nisu raznjeli u pizdi materinoj
Ma mars u pzd materinu otac ih yebo zaglupljeni
nikad niti cu nekad ja sam anti fasist medjutim za tebe je poznato da podrzavas bradate fasiste
@ god free pa i ti se molis Allahu samo to neznas.
Poceli su i u Libanu. Irak, Sirija, Libija, Jemen a sada Liban. Ocito da velike sile igraju svoju mracnu igru preko neukih, zatucanih ljudi sa srednjeg istoka. Ludilo da n moze biti vece...Cilj im j i Iran samo sto je to tvrji orah, ali zivi bili pa vidjeli, poslije Libana na red dolazi Iran. Cisto ko suza.
Godd free Pazi kako pricas jer jezik glavu sjece jebo te onaj koji te nije naucio kulturi
@Okrugla Glava,naravno da je lijepo ime ali nije mu sigirno zato dao to ime a i momak je rodjen kad je bin laden bio u zizi svjetske javnosti..
Pa majku je**** vise ZAKONOM ZABRANIT U SVIM MOGUCIM DRZAVAMA SVIJETA OVE VEHABIJE
slusaj kralja svadja se sa darvinom bosnjo s balkana evolucija je teorija, kao i gravitacija, sto ne skocis s balkona pa se sam u vjerujes u nju ako ne vjerujes udzbenicima ?
Mracne sile. Potraze dvojicu motociklista i nadju naravno. Treba pod hitno odnijeti ova dva paketica na tu adresu, za dobre pare/puno para jer je to vazan i hitan slucaj. Dvojica nista ne sumnjajuci uzmu paketice i pola para i brzo na motore. U paketicima se nalazi exploziv i GPRS system. Ostatak price morate sami nagadjati..
Nastavak: Nakon eksplozije i puno mrtvih, te iste "mracne sile" objavit ce na IDIL/ISIS ovom portalu takozvano priznanje. A i taj portal je njihov samo to naravno malo ko zna.
Bismilom usto i klanjo sabah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muamer Zukorlic dao sinu ime Osama o hljeb te yebo..
Ime Usama je lijepo ime... to što se tako zvao i Bin Laden Usama, to ne znači da je zabranjeno se tako zvati
pravi ste sejtani samo se rokajte
ISIS je americka kreacija kao sto sirom svijeta uvode demokratiju dronovima raketama ili samo bace kost medzu narod kao sto je u pitanju bila jugoslavija !
jesul i cetnici americka kreacija ?
ode ti u krajnost ! Te krvopije i koljaci su nebeski narod to samo dzavo moze stvorit a amerika ne .. pricam o bacanju prasine u oci i o tome zavadi pa vladaj ako me razumijes
PRIKAŽI ODGOVORE (3)