Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa manipulacijom vremenom cilj je uništavanje prozvodnje hrane i stvranja vještačkih nestašica, poskupljenje životnog standarda. i stvaranja dodatnog haosa i krize u već postojećem.
kad vidim kolko imas lajkova skontam kakvi botovi citaju ovaj klix
Baviš li se uzgojem stoke ili voćarstvom ili samo pišeš teorije zavjere?
Planeta uzvraća udarac! Ovo je dobro šta nas čeka!
Ovo sve zbog dudlanja nargila :)
A sto ce nam protugradna obrana.Kazu nase pametnice.hehehehehe
Sta je ovo,doslovno svaki dan nepogode velike pogadjaju zemlje u svijetu...nas i to zaobilazi al u ovom slučaju hvala Bogu ... Mislim da je pitanje vremena kad ce nas ovakav grad zahvatit... Jeli postoji opcija da se auto dodatno osigura na ove vremenske neprilike?
U Njemackoj je svako auto osigurano na grad. OSIM: ako si parkirao ispred kuce, a imas garazu.
tobejarabi
Forsiranje vijesti o -klimatskim promjenama ima za cilj indoktrinaciju covjecanstva u vezi prihvatanja buducih mjera. Preko noci su moguci zakoni za: -porez na zagadjenje uzrokovano koristenjem motornog vozila i uzgojem krava. Porez na brodove za opskrbu pa da sve poskupi. U daljoj fazi, proracun koliko koja individua zagadjuje ( auta, avioni, vrsta ishrane, grijanje nastambe...) Ako se nekog to ne tice onda OK.
Ovo kad ti padne na pamet gotov si
Priroda sve vraća čovjeku...sta nas čela u buduće???? Bog zna!!
Krupa
A talijani pjevaku.. Nek neka padaju ćuskije
Prodajem sajbe povoljno