Ubijeno 7 talaca i 11 ekstremista
4
Kriza s taocima u Alžiru okončana krvoprolićem
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krvozedna teerooristichka vjera... ali "vjera"
ampak----ili papak---kako voliš. nađi si zensko i vodi ljubav paš vidjeti da je to bolje hljadu puta nego da se sekiras kako narod tamo ratuje. glupisone jedan. glup si ko i oni tvoji kad siđu sa brda i na zidu škole napisu ovo je srbija.. a svaka budala zna da je to skola.
---AMPAK-----VOLIŠ SE HRANITI MRŽNJOM-MOGU ZAMISLITI KAKAV SI TIRANIN U SVOJOJ KUĆI.......PAZI ŠTA ZELIŠ MOGLO BI TI SE KONTRA VRATITI KO BUMERANG. IZBRIŠI IZ GLAVE TAJ PRIMITIVIZAM JAKO MALO SI NAČITAN VIDI SE PO TVOIM KOMENTARIMA..POGLEDAJ MALO NA OSTALIM STRANICAMA KOMENTARE AKO VEĆ NESTO ZNAŠ OD RAČUNALA PA ĆEŠ VIDJETI KOLIKO SI PRIMITIVAN..UVJEK SE KAŽE SAČUVAJ ME BOŽE OD TAKVI BUDALA--PSIHIJATRIJA IMA POSLA PREVISE OKO TEBE....MOJ TI JE SAVJET DA SE LIJEČIŠ IL SI TRAŽI ŽENSKO KAKVO ŠTO HPTNIJE,,,,,,AKO BUDEŠ ČEKAO JOŠ MALO LIJEKA TI NEMA.
@@ampak sije i sunije se idilicno vole i slazu kao golupcici sirom Sirije, Iraka, Irana, pakistana, Afganistana ...
Hehehe, pusti ti arape i zapadne ciljeve, nama nisu ni naši bitni a kamoli zapadni, ima tu posla, nije to za nas. Nego, đe su tu šije i sunije? Imal šta novo na tom polju? Kako se trebaju bošnjaci postaviti prema tom problemu? De nas malo prosvijetli. Otanjio si mi nešto, jel to otanjila i pipa?
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Ne trebaju oni otimati nikoga, jer to ne pije vode kod ovih imperijalisticko-kapitalisticko-krstaskih hordi. Nevini ne smiju stradati! Bolje da su otisli u Malij i poslali par desetina gore navedenih u crnim vrecama u rodnu im Francusku. A sto se tice bosnjaskih islamista...uvjek ce biti aktivni dok god neke druge extremne struje kao sto su vatikanske, krscanske, katolicke, krivoslavne, komunisticke, ateistiske itd budu exstremne prema muslimanima u BiH. Ma zacarani krug...
Globalni Dzihad je konacno krenuo ! cujem da su i bosnjacki islamisti najavili odmazdu i napad na Zapadne ciljeve ! bice uzbudljivo !
hahaha ma nema kod ovih arapa, to samo upadaj je.be se njima za taoce :-D nema gore stoke na dunjaluku cijelom a jes i bog znao kome ce vjeru poslati
K'o što bi naši voditelji na TV-u rekli: "Uspješno riješena talačka kriza."