Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj pošaljite vi nama taj sajam erotike...mi smo ti toga željni...nama ne smeta kriza ekonomska jer je imamo vec 1000 godina...al nam smetaju ovi KLERICI koji nam odrzavaju ovu drzavu u nekakvoj \"lažnom\" moralu... a kad ti prigusti nemas gdje pustiti pišu na pašu (diskretno)...pa bio ozenjen ili sam...
seks kriza u grckoj? sad moraju yebat zene?
Ja odavno govorim da Grke treba ratika, to njima fali...
-Zasto zena mirise na senf .....,pa zato sto svako ...bode svoju -virshlu tamo, natürlich.!
Odlično razumijem teškoće sa kojima se Grci danas suočavaju. I poručujem im: UVIJEK IMA GORE OD GOREG. Kao odlična utjeha, može im poslužiti neosporna činjenica da niti su opkolljeni alkoholičarskim četničkim ološem,niti teškom artiljerijom. U grčkoj čak nema ni pijace \"Markale 1\", ni pijace \"Markale 2\".
To je sasvim uobičajena pojava u kritičnim situacijama. Evo primjerice, nekada prije rata bio sam opsjednut seksom. Nakon izbijanja rata i stezanja Miloševićevog genocidnog obruča, u Sarajevu je zavladala dugotrajna nestašica svega što je neophodno za preživljavanje. Zavladala je glad strahovita, koja ni mene nije mimoišla. Potreba za hranom i vodom je postala esencijalni prioritet. Nije teško zaključiti da u takvim okolnostima nikome, pa ni meni neće pasti na um seks (seks je u takvim okolnostima isključivo privilegija bogatih, koji nisu imali nikakvih problema sa nestašicom hrane i vode).
e 3\'ebAt ga!
Imam cenera,mozda ce moci za sat biti
Dolazim u Zakintos da je poboljsam !!
ovo je festival a ne kids festival ! Betmene organiziraj nešto ovako
ma je.bo sve to, nego da je šta z.guzit - svaki dan bi mi sajam bio
Ljudi su zakazali u trosenju para, a festival je bio posjecen i vise nego je ocekivano.
Pola ih je HIV Aladeen.