Elektrana Fukushima
0
Kritično stanje reaktora 3
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su se sjetili da angazuju ministra Heću , on bi prodao nuklearke odmah poslije zemljotresa
Samo zamajavaju narod, moglo bi doci do katastrofe, ovo ce biti globalna katastrofa, cekaj samo jos koji dan, PUSHIONA samo takva.
Bas ste cudni sa komentarima.. ili se tjesite da nije nista..nije malo sutra.Sad gledam vijesti bukvalno ljudi bjeze iz Japana, aerodromi su puni,Tokyo izgleda kao grad duhova...uzas. A sramota da je Bosna primila donaciju od Japana u ovako teskoj situaciji u kojoj su se zadesili...jbt ispade sad u Bosni gore nego njima ..politicari lopovi crkli svi dabogda!!
taman sam pogledao vijesti na ABC7 i samo beton preostaje da se to sve debelo zabetonira kao u Cernobylu 1986, jer sve je izmaklo kontroli na toj nuklearki... ...to je ono sto je prije pet minuta rekao strucnjak za nuklearke ovdje u Americi i nadajmo se da sto manje naroda u Japanu strada od zracenja...
Blaženo je tvoje neznanje.
Heh ej pa sta ce biti kada to sve ode u p.m. da drugacije ne nazovem sta ce se desiti sa tom radijaciom ne razumijem se u to pa eto ko zna neka objasni sta kako kakve ce biti posljedice ... Pozdrav svima
ovi lazu gore od rusa u aprilu 1986....
Radijacija do Tokija
care, sahu, kralju, legendo,...
buraz,postavio si najbolji komentar u povjesti komentarisanja!
auuu sranja
Meho, kralju!
najbolji komentar na SaXu IKAD!
suv? nije suh mozda?
ovo je vec otislo u helac samo nece da kazu
Ko him kaže.Nemože se niko sa Japancima uporediti.Oni su veliki radnici.Oni netraže milostinju.Kod nas,ako nekom trepavica otpadne odmah ganja socijalnu pomoć!
\"k\'o drugom bombu pravi sam od nje eksplodra...\"