Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je tu cudno,pa kod nas kontrolisu drzavu?!
Baš ne izgledaj ko kriminalci...;)
Adebisi ce te preuzet...
ništa novo
Kriminalci kontrolišu Bosnu i Hercegovinu.
Sta kazu Zijad i Mevlid na ovo? Imaju li kablovsku k'o ovi nasi?
Pa kod nas kriminalci kontrolišu državu, a o našim zatvorima da i ne govorim. U nas zatvor u onom pravom smislu riječi i ne postoji, jer ovdje u Bosni i Hercegovini čovjek može bez ikakvih problema ukrasti milione i milione maraka, može ubiti stotine i stotine osoba, a da za to i ne odgovara. A oni koji ipak dođu u zatvor, u tom zatvoru provedu deset puta manje godina, nego što bi proveli u nekoj drugoj normalnoj i civilizovanoj zemlji.
Pa kod nas kriminalci kontrolišu državu, a o našim zatvorima da i ne govorim. U nas zatvor u onom pravom smislu riječi i ne postoji, jer ovdje u Bosni i Hercegovini čovjek može bez ikakvih problema ukrasti milione i milione maraka, može ubiti stotine i stotine osoba, a da za to i ne odgovara. A oni koji ipak dođu u zatvor, u tom zatvoru provedu deset puta manje godina, nego što bi proveli u zatvoru u nekoj drugoj normalnoj i civilizovanoj zemlji.
"sve je otislo u honduras"