Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina svijetla tacka u svemu ovom je da vi gubite :) Saudijski rezim je izvor najvecih problema naseg Ummeta
Oni u G20 a cio BDP ili 90 posto od izvoza nafte. Sad gledaj otkle vedri
Ne znaš ti šamijašu ni šta je virus.Mislis da je dovoljno plus dva rekeata farza i jedan sunneta na jaciju i uništit će Allah virus a bogami i cijenu nafte stabilizirati
Saulisi sina
Ima Boga da je ko miš
Ubica. Ubija djecu u Jemenu, izvozi terorizam u svijet, a sad prpa.... Svi cemo prije ili kasnije biti "nagrađeni" shodno onome što radimo!
inače vrlo važna vijest za nas koji nismo ni na marginama tih sastanaka
Nafta pojeftinila? Slabo ide?
Kad sam ga vidio prosle god u Vilsu kad je s Bakirom isao na kafu u Bristol dok je bio u posjeti Sarajevu... Tacno mi bilo naumpalo da ga pitam da me pogura do prvog :)) Salmaneeeeee!