Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog je jedan za sve,rođen nije i rodio nije i niko mu ravan nije.
Kul huvallāhu ehad Allāhus-samed Lem jelid ve lem jūled Ve lem jekul-lehū kufuven ehad ☝️☝️☝️
Allahu dragi pomozi posteni narod citavog svjeta bez obzira na vjeru naciju boju koze,a kazni zulumcare lopove licimjere budale ubojice siledzije amin
Nevjernici misle da su odlazak u rat ili na putovanje uzrok smrti neke osobe, a da je ostanak uvjet za njeno preživljavanje. Međutim, i smrt i život se nalaze u Božijim rukama. Hiljade osoba niti je učestvovalo u ratu niti su gdje putovali, ali su ipak umrli. S druge strane, hiljade osoba je putovalo ili prisustvovalo smrtonosnim okolnostima, ali su ipak preživjeli.
Ako je smrt u bozijim rukama onda je taj tvoj bog veliki psihopata kad vidis kako i koliko djece umire u najgorim mukama.
@RazumPrijeVjere umiru zbog ljudskog djelovanja ili nedjelovanja. Kao što piše "Sve što vas zadesi od dobrog je od Allaha, a sve što vas zadesi od zla je od vas samih..." (prevod dijela 79. ajeta 4. sure časnog Kur'ana)
Da Allah ako je njegova volja zamjeni vlast u SAE , unisti te cobane koji vladaju da spokoj Islamu i popravi umet poslanikov Muhamedov sallalahu alejh we selem
Jedno od važnih sredstava psihološkog ratovanja nevjernika je pretvaranje moći neprijatelja u slabost i pokazivanje slabosti neprijatelja većom nego što ona jest. Nema sumnje da spremnost za šehadet na Božijem putu i nemanje straha od smrti na putu Istine prilikom suočavanja sa neprijateljem predstavljaju moć muslimana. Neprijatelj upućen u ovu činjenicu, da bi uništio ovaj oslonac muslimana, čini sve što je u njegovoj moći i ne propušta nijednu pogodnu priliku.
Nadam se da ovo nece omesti obavljanje Hadzdza...
Propade biznis
Sto su ovi vjernici agresivni i netolerantni, ko ih tome uci?
Samo nasi hoce da budu veci muslimani od muslimana Bune se kako je zabranjeno ici na dzumu
Cujem da su i Disneyland zatvorili!
Abdullah ibn Abbas, r.a., je rekao: "Allahov Poslanik, s.a.v.s., je pogledao u Kabu i rekao: - Čast tebi sveta kućo. Ti si veličanstvena i veličanstvena je tvoja svetost, ali je svetost i čast vjernika kod Allaha veća od tvoje svetosti. Allah je tebe učinio svetom iz jednog razloga a kod vjernika je troje učinio svetim: njegov život, njegov imetak i da se o njemu ima lijepo mišljenje." (hadis je sahih, Tirmizi i Ibn Hibban).
@gooUser1584537703 HAHAHAHAH
GDJE VAM JE SAD TAJ ALAH ŠTO VAS ŠTITI
Zapeli klošari na Kur'an, Islam i Allaha a ne znaju! Nemojte se truditi Allah Dž.š. je odredio da i takvi postoje među nama da se uvjerimo u Njegove rijeci!
@HUGO tacno tako👍👍
koji bi sad bio fazon sam obrtati krugove oko Kaabe.. k'o hadžija ;)
@Razmazenkica23 stvarno si nestašna, treba te po guzi isplehat
@oh, đe si ti, stara moja klix ljubav....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce u depresiju ovi sto se raduju toplom vremenu. U KSA u Meki je u januaru bile temp izmedu 25-30C.
Predznaci sudnjeg dana su kada će se prestati obavljati dadz. Ako se sljedeće godine opet ukine hadz to je to. Bake elita znao je to pa je otišao na umru prošle godine :)
Hoce oni poskupljivati vize , sad neces nista