Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Komsic i Tihic poceti dijeliti pare sirotinji po Sarajevu
bez brka nema poljupca
Alija je nama bome podijelio zlatne kasike,ali avaj sada nema nikakve corbe da se tim kasikama srce-sta ce dvori i pendzeri ,kad je prazno u tendzeri-.
ovako je i sda na velesicima dijelila somune.
Vlada Bahreina je napravila nekoliko ustupaka u posljednjih nekoliko sedmica. Uključujući i obećavajući veću socijalnu potrošnju. Aktivisti su pozvali na proteste 14 februara .
za šta služe brkovi?
JA KRALJA!
židovi lovom kupuju suverenitet naroda širom svjeta..tako su bošnjane pretvorili u muslimane, potpkupili kratko jasno za malo zelembaća (ito uglavnom kredita) ljude pretvore u svinje koje se za siću valjaju u blatu i rokću SLOBOODDEE DEMOKRATIIIJEE PARAAAAAAA a židov trlja ruke i udara crtice kolko je danas naroda prevario
sta će imaju stanovnika ko kantin sarajevo a para da kupe tri bosne ee baš mi ih je žao
Sta se ovo desava. Nesto se kraljevi i predsjednici u arapskom svijetu okrecu narodu, haman ha im se priblizilo SuP.ku pa vele daj malo sirotinji.
ma to su islamski fanatici i svi su isti...
-Da nisi sta sanjao Kralju pa se sjetio naroda , -Daj prosetaj do Bosne do brace u Evropi,Tebe Ängela Merkel obozava,ona bi dotrcala da te vidi u Bosni,ona voli SUNET.
Ostavke-http://www.youtube.com/watch?v=IWnJ6hS7H7k&feature=player_embedded