Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je puno vjernika, kilava su ljudska prava.
90 % zenskih profila na Klixu cine mudonje, nerijetko i botovi iz administracije da privuku zagorele forumase
@duIekreIe fino ti piše u imenu: "krele" ne bavi se politikom pls!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi saudijci su toliko srozali žene da će im se vratit kad tad
Toliko o "pravim muškarcima" kako "saudijanci" vole za sebe da kažu.
U šerijatu ne postoji tajni razvod niti tajno sklapanje braka ,ali u zakonovodstvu taghutske porodice Al Saud izgleda da postoji .
drzava i naod koji su zaostali najmanje 100 godina i koji su financirani od amea i rusije !! pogledaj kroz pozor u sarajevu i sve mi se zgadi !! kazu arapi dolaze u BIH radi prirode ma koje prirode ? dolaze da se naseljavaju i da traze evropske zene to su meni do sada najmanje 10 arapa ili turaka rekli!! tu se radi u glavnom od ´´sinova´´ propalica koji u svojoj zemlji nemogu da nadju zenu misle da je BIH treci svijet !! 99% arapa i veliki broj turaka nezna razlikovati BIH od Kosova
Bolje se rodit kao ker nego kao žena u Saudijskoj Arabiji
Iranu,Jordanu,Avganistanu...
Nažalost, ljudi u svijetu poistovjećuju zakone I običaje koji vladaju u Saudijskoj Arabiji s islamom I islamskim zakonima I običajima, dok su ti zakoni I običaji zapravo više običaji arabljanskih plemena I nazadna tumačenja islama od strane Abdu-l-Vehaba, tj. vehabija I nemaju veze s izvornim islamom. Nemjerljiva je šteta koju nanose islamu u svijetu.
Ajde nekakav napredak...
Do sada je znaci sve to bilo po ispravno i po Kura'nu a od sada vise nije. Zar oni uopste smiju tu nesto da mjenaju.
Odavno su oni to smijenili. Tumace serijat i islam kako njima godi. Pocevsi od zabrane zenama da voze (mislim, hellou!), da putuju bez dozvole muskog clana porodice, da se obrazuju, i sta-sve-ne. Mali je procenat zena koje su se rodile u relativno normalnoj saudijskoj porodici gdje ih muskarci gledaju kao ravnopravne i koji su zapadnjacki okrenuti. Takvih je mozda 5%, koji skoluju svoje kcerke, vjencali se iz ljubavi i sl. Ali i onu su neprimjetni, inace bi trpili posljedice.
Uvodi Mohammed bin Salman reforme, omogucio Kashoggiju da od jednom bude na pet mjesta.
I saudijci poceli polako da mjenjaju svoj praksu totalnog gospodarenja Covjek objasnio (pogledati od 0:50-02:20) koliko daleko su njihova tumacenja otisla: https://www.youtube.com/watch?v=pJQGyvfaOkQ
Kad se u vjeru ubaci prastara tradicija nema tu hajra. Sta su zene u islamu pretrpjele zasluzuje najvecu nagradu, a sta su muzjaci radili i rade i brane je zasluzuje najvecu mogucu kaznu.
ZIK DJIKANI, ETO SIPTARA. ZIVILA R. KOSOVO BUDUCI BALKANSKI IZRAEL (PENCILINZA SMRDE SVETOSAVCE).
ciganija istočna
Smeca saidijska.
DODIKI7 bas lijepo
Vako bi balije da prave drzavu
Da ,oni koji su ludacki nastrojeni da kontrolisu zene i sponzoruse bez trunke mozga.