Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Bog šalje razna iskušenja za ljude na zemlji, nekada u vidu teške bolesti, nekada u vidu snažnih zemljotresa, nekada u vidu jakih požara i vatre,te često u vidu poplava i izlijevanja enormnih količina vode na određena područja, nebi li se stanovnici i dotični narodi popravili i opametili, te promijenili ponašanje i nevaljale postupke. Ko želi primi pouku i popravi se. Mnogi to ne shvate i ne žele se promijeniti. Da nas dragi Bog uputi na pravi put i oprosti nam grijehe. Amin.
Arogancija se skupo plaća, došao konobar s računom!!!
@zijo koloder bas tako, mada je zalosno sto nevin narod ispasta
Uz Kinu i Italiju smo,ova manjina nek trampu drzi damu
Klix k'o Klix. Virus ne "siri sve brze", nego je u SAD sve veci broj dostupnih testova, koji se brze rade - u poredjenju sa recimo proslom sedmicom. Dakle, ako drzava objavljuje nizak broj pogodjenih to samo znaci da se gradjani ne testiraju - to ne znaci da ta drzava nije pogodjena ili da se "virus ne siri brzo". Jednostavno znaci da ste glavu zabili u pijesak ili paksu. Ali, haj ti objasni epidemiologiju Klixovim zurnalistickim naturscicima.
USA testira građane za razliku od naših debila, izbacili su i testove da građani sami mogu brisove uzimati. Ali eto naš ministar kaže ne treba se testirati, šta svijet i WHO znaju više od naših genijalaca
Gdje neće biti nekoliko hiljada novozaraženih kad studenti u Floridi su odlučili ignorisati savjete države samo da bi dočekaki proljeće na plaži sa nepoznatim ljudima i napili se jer hoće "Da žive u trenutku". Koji je to retardiran mentalitet.
Gledam nedavno na internetu I TV gomila hiljade amerikanaca ,pogotovo pijanih I vjerovatno drogiranih na plazama proslavljaju proljetnu promenadu ili kako god to zovu ,a samo prosle sedmice u New Yorku puni restprani,kafici ulice,pa kako onda da im se ovo ne desi,pamet u glavu ljudi,ostanite kod kuce pa makar I crkli od dosade,bolje I to nego u bolnici prikljucen na aparate ili ne daj Boze nesto gore.
@gooUser1584740895 unaprijed se izvinjavam na greskama u slovima sto sam napisao,objavih prije nego sam provjerio.
Ja zivim u Usa..U prodavnicama nema brasna,krompira,mesa,sredstava za higijenu.Niko nista ne poduzima da se to izmijeni.Narocitu opasnost je za ljude koji su u losoj finansijskoj situaciji.Niko ne pruza NIKAKVU VRSTU POMOCI.Zatvorili su skole,restorane ,hotele,Casino,kafice i sve ostale objekte u kojima bi se moglo naci vise osoba odjednom.Uveli su zabranu kretanja,izuzev u hitnim slucajevima.Nek nam je Dragi Bog na Pomoci i nadam se da ovo zlo stane uskoro ako Bog da!
@fbUser1585079045 gdje si u USA? Ja sam u NYC. Lokalne prodavnice namirnica su namirene, sve uzimam normalno po potrebi. Apoteke takodjer. Restorani su zatvoreni za sjedenje ali i dalje mozes uci i naruciti hranu za ponijeti. Cak i Dunkin Donuts radi, redovi za kafu. Nema nikakvih striktnih zabrana da se ne mozes kretati, parkovi i dalje puni djece... Ovo je smijesno.
Po obicnoj matematici samo u New Yorku ce za dvije sedmice biti oko 350,000 zarazenih, tj onih koji ce se dijagnozicirati. Stvaran broj ce biti jos veci. Broj umrlih, ako nestane medicinske opreme, preko 20,000.
Sila dragom Bogu nije mila, PINDOSI, sada će te vidjeti kako izgleda Water boarding kada Svevišnji strpljenje izgubi
Migrante je strah otic doktoru, da ih ne bi deportovali, Trump debilnim izjavama omalovažava opasnost virusa, nisu oni još svjesni šta ih čeka...Italija će biti mala maca
conrona virus made in china
Defolijanti, Agent Orange,, Napalm,, PINDOSI, sad vas stiže suza VIJETNAMSKE MAJKE!!
ja sam neo,ovo je matrix
Ma mene je ,vuna, uhvatila ovo je ko apokalipsa...