Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat samo paniku sijete.
Šta je ANTIVIRUS?
Ne damo se haha
U Italiji je virus poharao bolnice, zato je smrtnost relativno velika.
@qpress Ma nije tacno , ama nije tacno znaci!!! Kada ces sebi utufiti u tu tikvu nepismenu da ovo nije gripa, i da je stopa smrtnosti 30 puta veca od sezonske gripe. Aj majko mila s kim ja dijelim istu drzavu. Pa hajvanu edukuj se malo umjesto sto prosipas dezinformacije ovuda! E cekaj samo dok dodje kod nas pa kad pocnu umirati ljudi, vidjet cu te onda mamlazu jedan sta ces pisati!
Lagano ovo dolazi i kod nas sutra ili za koji dan, potrajat ce ovo bar jos 1-2 mjeseca dok se ne smiri, valja gdjegod u kakav bunker se zabit