Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje licemjerje, ona ono fol super moderna, sve ostale žene pokrivene ono kao nazadne šta li. zar makar ne može odglumiti da se makar nekad poistovjeti sa svojim narodom, koji joj je očigledno odvratan. inače nebi na ovakav način podržavala svog sektaško-fašistoidnog supruga. čak se i andželina nekad "spusti" na taj nivo, ali ovima koji pomažu genocid nad sopstvenim narodom da bi još sekundu ostali na vlasti, je to ispod svakog nivoa.
Koliko ti je metara duga brada?
pa genocidaši su i za murata šabanovića govorili da je terorista, koga je još briga što su nakon toga bošnje nestale iz višegrada, slično kao što se "argument" brade sad poteže za svašta. izvoditi genocid nad sopstvenim narodom je opet još gori zločin nego kad susjedi izvrše agresiju, ali sa samih slika se vidi koliko je gospođa odrođena od sopstvenog naroda, pa zašto ih onda i nebi ubijala.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ma gđa Asma je prava dama, kakvi korisnici instagrama. Šta treba da bude smrdljiva, skorena beduinka onda bi se njen humanitarni rad poštovao
Korisnici Instagrama jedite govna :)
Cuj razljutila ih sto je radila dobro, kakve ona ima veze sa Asadom? osim sto mu je zena, i kod nas pola Bosne slusa Cecu a znamo ko joj je bio muz, a svi su lafo nacionalisti.