Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaže se đaba lazes ko rus, srbin i iranac. Eno rusi izjavili da se maldic neprqvedno osudio. Po njima i zlocinci dobri.
ma sve pocupat i istekat iz zida
Zapratili????? E jadi moji...
Zar se taj facebook jos koristi..To jedna obicna prevara niste vise!Pozzz
paranoja level pro!
Facebook je prevara stoljeća. Ljudi troše svoje vrijeme, energiju, a počesto i novac kako bi napravili što bolje selfije, statuse i šta sve ne, a da nisu ni svjesni da oni zapravo potpuno besplatno za Facebook kreiraju sadržaj uz koji se serviraju reklame i zarađuje velik novac. Facebook se takođe može nazvati i parazitsko-degradivnom potrebom, jer čovjek provodeći vrijeme na Facebooku degradira sebe, jer vrijeme troši na stvari koje ne razvijaju stvaralački talenat ili vještinu.
Sta je sa americkom propagandom? To oni andjeli?
@Kumashin Kod nas ne prolazi ali zato kod amerikanaca