Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogami i milione dolara. valja ratovati cetiri godine sa cetvrtom silom evrope...a usa mirno posmatrale i sa hrvatima kupile kajmak da ne kazem harac.
sta, jel to tajna da je ahamd i nedjad slao oruzje i naoruzavao bosnje, pa to i vrapci na grani znaju!!!
izdali
sta ima veze, kad ste bracu po krvi sto ne bi i sestre po bradi. haj nek se trguje
prodali
ko turci za saku dolara i rodjenu kevu
ne cujem, ono ste vi glasali protiv brace u un? a?
oj mladicu dodji do irana da vidimo kako se rusi atomska elektrana. dobra,a?
sestara po bradi
na cijoj ste vi strani, bosnje, usa ili brace po bradi?
obrezani vas treba u Iran kod brace, i baciti napalm bombu....
opet smrde, ostavljaju svoje smrdljive komentare, a sta ce jadni nista drugo i ne mogu. evo priznajem necu vise gu.zit smrde, zao mi ih je nesto. sluge su uvijek bili i treba to razumjeti.
što ti treba Ziju na vrat natovariti
to je istina...jako veliki procenat zena je visokoobrazovan u iranu, medjutim dzaba im znanje kada ne mogu smijeniti onog idiota od predsjednika....trebaju se ugledati na tursku.
Reciklirajmo Srbe!