Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjer kako se moze postici sporazum sa kojim mogu svi da zive i kako se svi mogu osjecati kao dobitnici !!
SPD-ovci su dok su bili u Poziciji kad je Schröder bio kancelar donijeli zakon da se sa 67-godina die u penziju a evo sad to vracaju ponovo predlagali su 63 -nezna se mozda vrate opet na 65.g. Dobro ce diti za nasu omladinu da moze da uzmu njihovo drzavljanstvo i da zadrze nase Bosansko,bas fino....!
Prpa angi aaa
Sad nema ni lijevog centra ni desnog centra!To se oni ugledali na ove naše domaće političare,miješaj pa kako ispadne...
Meni je bitan zakon o dvojnom državljanstvu, ostalo me trenutno ne zanima, kao zakleti Bosanac ne dam svoj pasoš makar me protjerali :-))))
E,Angela,što si napredovala,napredovala si.Sad će vas sve SDP zapetljati da nećete znati jeste'l pošli il' ste došli.Počinje velika kriza i u Njemačkoj...
inače, CDU je u koaliciji sa SPD bio i u prethodna dva mandata;)
...sve za vlast :)
Ovim ce sada stranka Zlatka Lagundzije dobiti na cijeni. Sto je SPD u Njemackoj to je SDP U BiH -dvije sestrinske stranke. Upisujte se u SDP BiH-buducnost ce biti pred vama i u vama.!
Ne provaljujte se CDU i SPD su koalicioni partneri godinama. Nije to stoka kao ovi naši lopovi.
Haj udjite u koaliciju I sa nasim SDP-om, pa da I mi dozivimo napredak BH