Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo vidjeti jednu Almu (a ima ih po cijelom svijetu),kako govori u parlamentu druge države,a nije ni rođena tu.E zamislite sad da Austrijanci npr kažu:"Po Ustavu Austrije NE MOŽE NIKO ko nije KONSTITUTIVAN biti član paralamenta",kao što npr izborni zakon u BiH kaže da "OSTALI ne mogu NI DA SE kandiduju za predsjedništvo itd". Kad je Alma u pitanju onda BRAVO,a kad se neko ko 500 godina živi u BiH želi kandidovati,onda svi konstitutivni u glas:" Ta će ćifut, cigan"!
Sramota je da se o ovom skandalu prema našoj Almi nije oglasio niti jedan jedini bošnjački političar (razočarao me je čak i Saša Magazinović od kojeg sam očekivao bar da zatraži tužbu BiH protiv Austrijskog fašizma i diskriminacije ne samo Alme nego i BiH koju su na ovaj način uvrijedili uzvikujući Ovo nije Bosna, preko Sakiba Softića). Čudi me da se nisu oglasile ni Majke Srebrenice, kao žene osjetljive na nepravdu prema Almi da osude desničarski fašizam u Austriji.
Oskarovac Jedina sramota je sto se jedan bosanski katolik do te mjere zavadio sa vlastitom domovinom i da tako pljuje po istoj. Prosto si jadan i smijesan moj ero...
To je u redu.... Zamislite dobacivanja kad u našem parlamentu bude osoba porijeklom iz Emirata ili Sirije.
Hasn Landa je iz Austrije. Nije to slučajno :)
Kraljevi Austrijanci. Dobro su joj rekli. Neka svoju nazadnu balkanstinu i sklonost korupciji i lazima ostavi za ove nesrecne prostore, nek ne zagadja vazduh u civilizanoj Austriji..
O civilizacij priča neko ko koristi rijeć "zagadja".
@huxxx kmek
Ma bona Alma odma mu izrešetaj trudnu ženu, ko naš Gavrilo.
Dobacivanje Almi nije nije bila nikakva uvreda vec cisti fakat. A vas desetak posto debila i eksremista sto terorisete 90 posto Bosanaca , nemojte da budete puno dvolicni nego uzmite po jednu porodicu imigranata - po mogucnosti crnaca i krscana - pa ih ugostite u svijim kucama par mjeseci radui sevapa , a onda poslije par mjeseci provjerite da li imate ista ubjedjenja.
Austrijanci su vecinom krscanski sovinisti i to oni malo zesci - jesu Allahami.
Take sto je dobacivao garant patient za medjugorjem,nosilac europskih vrijednosti,na koncu Hitler je bio austrijanac
Naravno kad se zalagala za lakse dobijanje dozvole boravka za "migrante " (citaj muslimana!U Austriji je to vec procitano i cim podes s tom pricom pitaju te odakle si-bosna ili turska!
Dobro joj je i odvovorio...zamisli da netko iz druge drzave kulturno toliko “uzidgne” Austriju jedinim dometom iftara usred Beca i jeftinom radnom snagom...po nicem drugom bosance niti ne razaznaju osim po tome
deception89 i sta fali iftaru. Hoces li da pricamo o naprednim pravoslavnim obicajima. Hocemo li malo o snohacenju. Ili da malo produhovimo i obogatimo evropsku kulturu strndzanjem? Ti o naprednosti...Ajde djikane incestoidni, pokri se po usima da ti noge ne zebu...
Samo naprijed Alma . Nazionalisti nek laju a karavani ce da prolaze.
Bravo für Österreich, samo tako, u korijenu rezati! Sad ce 0hna na raport Kurzu!
boze, sto niko ne voli bosnjake...
Evo novih nacista, samo što sada nije antisemitizam već antiislamizam.
Islamisti su nagori nacisti a slanje muslimanske sirotinje u evropu najzesci pokusaj islamizacije!Fala bogu jos jedan u nizu propalih pokusaja!
bosanske turke mrzi celi svet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobra Alma ko dobar dan. Nije ni čudo što joj ovi papci dobacuju. Treba se infiltrirati u sve institucije jakih stranih država jer to može puno pomoći Bosni ;)
Dobra Alma ko dobar dan. Nije ni čudo što joj ovi papci dobacuju. Treba se infiltrirati u sve institucije jakih stranih država jer to može puno pomoći Bosni ;)