Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JELI OVO EKREM??????
@Meho Nisu svi kao smrdi patološki lažovi
Cuj MEDJUNOZJA... hahhha Valjda ste htjeli reci MEDJUGORJA.... Na kom je ovo jeziku i koji je ovo \"geografski pojam\"??? Sto dozvoli Tito seljaku da ikad kroci u grad??? Cuj MEDJUNOZJE...Hahhahha...
Za političara ne treba ljekarsko uvjerenje da si zdrav da bi taj posao radio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mu dobre zene i majmun neke fufice sa strane trazi, e moja mazgo
dobra ova i ja bih joj slao, mozda bi cak i photoshop iskoristio da ga malo dotjeram
Otkad se karina zove medjunozje?
HAHAHHAHAAHAHAHAHHAHA, HOCU I JAAAAAAAAAAAAA
Jevrej ili ne ruzan je a mogu misliti kakva mu je chuna
Pa kod nas, koji su papci u politici, i kad bi se uslikali ne bi se imalo sta za vidjet. Sve bez potencije, zato i dr.k@ju u politici/po nama
meni je žalosnije što je tim povodom sazvana konferencija za štampu, nego što mi je to što je on uradio nešto čudno neobično ili čak nastrano. ipak mislim da je kongresmen weiner plakao od smijeha ;)
Poslje onog direktora svjetske banke i njegovog pokusaja silovanja,opet jedan bolesni uticajni zidov, u sex aferi! mora da su se umislili da su nedodirljivi, samo nek ih ciste.
OVO NIJE ISTINA. KONGRESMEN JE SLAO SVOJU SLIKU, NIJE COVJEK KRIV STO LICI NA CUNU
kako će jadne sa pretrpljenom duševnom boli, trebaju tražit odštetu. kučke
pa zar gore u textu ne piše Weiner a ne Wiener? e, novinarstva i Wienera....
Pa sta covjek izrazio demokratiju sta sad pravite od toga scenu , kojoj se nesvidja to nek stavi cep ili usije, a jest imo sta stime i postici jedino ako je zidare stime zadovoljio i skokno stepenicu jednu, ono sto je bitnije sto su ga prihvacale u prijatenje jer poslje jeba*a nema kajanja....to sto one imaju kao fol ok kite neka nekom drugom pricaju , jedino nemisle na to kada ih cuklo ganja..
cuj svog medjunozja, ko da je vunu sakrivo :)