Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moramo im poslati Hadžikadića! Izgleda im ponestaje ljudi sa idejama
Ovaj klix sve veliki strucnjaci citaju
Ruski botovi su providni
Ako je gradio zid da zaštiti zemlju od imigrantski hordi za koje nejma zakona sto su demokrati bili protiv onda ne znam po čemu je Tramp nekakav rasista
otkrio je čovjek tu "Američku demokraciju" i zato mora biti kažnjen od tih tzv "svjetskih demokrata" i njihove demokracije,ako je ovo u Americi demokracija mi smo u BiH vanzemaljci u demokraciji i ljudskim pravima,..
Kaze Trump fasisticki diktator a cenzurisan na drustvenim mrezama..koliko sam ja zadnji put cuo diktatori inace cenzurisu neistomisljenike, a ne obratno..usput Twitter je popusio 5 milijardi preko noci zbog cenzure Trumpa, haha
A Donald Trump redovno krade izbore, a mozda je i rodjak Chuck Norrisa, na jednim izborima izgubi triput i ukrade izbore a ustvari izgubi..haha..ovo licemjerstvo danas ne mozes tako jednostavno ni smislit, moras se potrudit..
Sjecal se ko prije 4 godine kad je Trump ukrao izbore uz pomoc Rusije? Zaboravljena vijest, al sad su izbori bili super posteni, makar to tvrde demokrati i mediji..tako da je Joe Biden uzeo posteno izbore..
Evo Amerima bolji prjedlog, po principu koji su nama učinili "tročlano predsjedništvo" Neka Ameri i sebi imenuju dvočlano predsjedništvo.
Sta uradi jedan fasista i nacionalista za kratko vrijeme. Ali nisu Ameri blesavi kao mi ide ova budaletina u zatvor a medije su mu zabranili tako da nema kuda vise da siri mrznju.
Kontradiktorni amerikanci malo, lafo upad naroda tamo je protivljenje demokraciji, a ušutkivanje trenutnog predsjednika na svim mogućim medijima nije.
Uuu brate kako se ovaj obrukao, ovako nešto nikad nisam vidio prije
Još malo AkoBogda pa čemo RS otcijepiti...
@gooUser1606217559 Republiku Sandžak
@gooUser1606217559 i odvesti na traktorima pravoslavce u srbiju
Bice zapamcen kao covjek koji je povukao vojsku sa ratnih terena
Ispravno. Ukoliko to ne bi uradili ohrabrili bi sljedeće generacije a i njega dalje da pravi nerede.
Goni sukerinu
Mubarek 25. amandman.