Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pocnes ni jedan rat i opozovu te, jer zvijeri krvi i oruzja su jace nego dobro! Obama zapalio bliski Istok, sjever Afrike, uveo migrante u svakodnevnicu dobi covjek 2 mandata i Nobela ?
@gooUser1576403185 Ne započeti nijedan rat ne znači automatski da si dobar. Ima i drugih načina da se širi zlo i mimo rata.
@gooUser1576403185 puši kitu majmune
Za sve je krivo političko Sarajevo.
dvotrećinska većina u Senatu u kojem se nalazi samo 45 demokrata je Science Fiction, to bi znacilo da bi 22 republikanca trebala pucati sebi u glavu
Jugoslaveni kritikuju americku demokratiju, lol.
@JacquesDerrida puši kitu
Samo jos jedna farsa i predstava za civilizaciju kojom diriguju mediji, kao i brexit itd... postavlja se pitanje, kakvog hajra mali covjek ima od ovih desvanja? A mediji zvone li zvone? cemu?
Gluperdo,Bog ti dao milijarde i ti nasao da se zjb s politikom kakav si pacijent ne vjerujem umjesto da uzivas po stare dane u milijardama ti dol hoces da budes predsjednik SAD e sad nek te osude na sto duzu robiju nadam se da i i maju za sto
Makar ne pokrece ratove kao Nobelovac crnac
To je opet kakva takva demokratija,a ove naše s puškom nemožeš istjerati..😡
Jel to baja pohvali i ulizujemu se to mora fasovat
Ovo je bespotrebno, čak može biti kontraproduktivno.
Samo ga Duduk moze jos spasiti....
Auuuuu...sve renomirani analitičari!!!...Jutro gospodo!!!..Kakvo je stanje u BiH???
Čeka njega Melanija.
Mi mislili da civilizovan svijet teži da bude kao Amerika (Kolijevka demokratije) a ono ispade da Amerika teži da bude kao Bosna i Hercegovina (Kolijevka pesizma) .. Sad mi ništa nije jasno ..
čisti šou.... ništa konkretno.
ovo ko kod nas... 4 mjeseca se nešto valja i na kraju ništa... u dejtonu su nam uvalili njihov USA nefunkcionalni i preglomazni sistem.