Pilot promašio pistu
0
Kongo: U padu aviona poginulo 127 ljudi
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zivim u Kongu,,, nije ni jedan \"nas\" poginuo...,
@ChaTa Prvo ti sine malo prouci kako se avioni spustaju pa onda ces skontati koji talenat moras biti da bi fulio pistu. @cccc da da, boeing i concorde, jedino si za njih i cuo pa zato i govoris, i za tvoju informaciju concorde vise ne leti jer se ne isplati, i 20 ih je samo napravljenione na svijetu, zato suti i nemoj pametovati, ovdje ni Melek nebi uspio spustiti, jos nesta, Boeing ima najsigurnije avione,pilotova je greska sto je uopste i pokusavao da spusti po ovakvom uscuhlom vremenu, jer je ovdje potreban ILS CAT III, a B722/Adv podrzava do CAT II.
Koji q.rac koriste ret.ard.irane boinge i konkorde, pa to su tipe napravljene bas sa svrhom padanja!!!
Nije kriv pilot, krivi su putnici sto su usli u avion.
Kissings in Gani. To je moj grad ima šiitsku džamiju i nekoliko crkava misionarskih. Apoteka im se zove \'\'Apokalipsie\'\'. Nop - stop gužva u njoj. Grčko-pravoslavna crkva ofarbana sva u mornarski plavo. Bez namjere da ponižavam pravoslavlje, stvarno je drečavo plava crkva. Jugoslav Petrušić, plaćenik Mobutu Sese Sekoa, sletio helikopterima i cijeli centar grada postrojio ispred te crkve. Djeca su cvilila od straha. Kasnije se Jugoslav sve udarao nogama u zicugu bježeći ispred Lorana Kabile i njegovih pro-ruskih oslobodilaca. Kabilu Lorana je ubio rođeni sin Joseph Kabila, sadašnji predsjednik DRF Congo (Democratic Republic of Fucking Congo) u kojem se desio genocid od 4 miliona žrtava za 4 godine.
@Živko Jošilo, Što li to? Jel\' i ti misliš hebo portal koji prenosi vijest u kojoj nema niko poznat da je umro ili poginuo?
ko napise prvi crko dabogda !
cime li se pilot puco. čuj fulio pistu, baš mora talenat bit
et ja ovog blentavog svijeta...ja se ne bih ni vozao tamo avionima...
:(