Komentari (411)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti Komsica id ti malo do Dodika
Konakovic je veliki spletkaros. Ide kod Dodika u stalu da tajno pregovara na stetu BiH
Baya je svjesta koliko su glupi njegovi koalicioni partneri pa se pomalo sprda sa njima, malo ih on klepa po ušima, malo Draganče, malo ambasadori pa sve u krug
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Nek izaberu nekog ko nije protiv drzave Bosne i Hercegovine, pa nece biti potrebe za gospodinom Komsicem.
Konakovic je veliki spletkaros. Ide kod Dodika u stalu da tajno pregovara na stetu BiH
Druga stvar, Komsic je hrvat i on je hrvatska strana
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosna je bosanska, zemlja svakog građanina i seljaka koji ima bosanski pasoš. Ostalo su sve konstrukcije o kojima ne treba ni razgovarati, samo paravan i dizanje magle da bi se nekolicina kriminalaca i njihovih familija obogatila i ostala bogata, uz nezvanično aminovanje velikih sila kojima to sve odgovara.
Bosnjaci se voli tuci sa svima, a kad nastradaju onda plakati Americi
Misliš obratno. Amerika je spasila Četnitet.
Ova trojka na sledecim izborama mora da nestane da potone stoka
Prejak govornik, svaka cast. Odavno nismo imali ovakvog politicara.
KOmsic pretjeruje i postaje konfliktan i problematican...ukoliko se ne slaze sa KOnakovicem na jednoj stvari onda treba da podrzie one druge stvari a ne da zamjera i pravi se nedorastao polozaju...glumi primadonu i samo ceka da odbije trojku jer cuva ledja bakiru....zalosno i jadno...ne misli na drzvu nego gleda da se ne zamjeri sda...zalosno
bravo konakovicu sve istina
Sve mi je jasno kao dan samo neznam zašto se daje ovoliko prostora u medijima za ove izdajnike izdali su glasace pa sad i DRZAVU BiH
Kifla je zakon
Dino nije izdajnik.On se bori za napredak BiH za razliku od Izetbegovica koji je namjerno unistio reviziju protiv Srbije i kome je stranka bila vaznija od drzave,da ne pricam o podjeli drzave u Dejtonu zbog koje sad i jesmo tu gdje jesmo,a znamo koje potpisao,Dejton.
Laže kozlić. Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove i udruženja koja su sami njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali.
Ustani kad spominjes Komsica ministre. On je dokazani patriota za razliku od vas trojkasa koji krcmite drzavu, a da toga niste ni svjesni. Ili mozda jeste?
Sačuvo je drzavu u kojoj si ti ministar i koji je sad "razvaljuje"...
Koji je ovo petljanac, gdje je li nauci ovako da petlja???? Ovaj tip je rekorder u jednoj recenici tri laži. Upravu je onaj Nurkic kad ga nazva Dinokio
NASTAVNICE FIZICKOG ko tebi dade da se bavis politikom, idi treniraj djecu.
GDJE DA HODA PIJANICA MOZE TU PO SARAJEVU HODAT I TO JE U HRVATSKA MJESTA SVAKAKO NE SMIJE IC A U EU ON NESTO DA URADI OD TOGA NISTA NEMA ZATO NEK KASIRA DOBRU LOVU I UZIVA BOSNJACI SU UZ NJEGA.