Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto šta je ta bajna američka demokratija...
@drinsky1serbico Eto ti nam objasni đikaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahahahahahahahaaaiiiiiiiihihihihihihihihihihihihihihihihihhihihihihihihihi
@drinsky1serbico Eto ti nam objasni đikaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahahahahahahahaaaiiiiiiiihihihihihihihihihihihihihihihihihhihihihihihihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
klintonovci majorizirani :)
naravno, svako se trudi da zapiša što veći komad teritorije i na njemu provodi vlast. problem kod bošnjaka je što ih je procentualno najmanje u odnosu na interesnu zonu, u odnosu na srbe i hrvate koji su zainteresovani na rs, odnosno nekoliko kantona gdje imaju ubjedljivu većinu.
jooj sta im rade. koji psiholoski samar ljudima.pa da li je ovo moguce.vrh vrhova manipulacije ljudskim mozgom do sad na planeti.
jooj sta im rade. koji psiholoski samar ljudima.pa da li je ovo moguce.vrh vrhova manipulacije ljudskim mozgom do sad na planeti.
Ko je pratio izbore onu noc, u momentu kada je trump pobjedio sa dosta vecim brojem elektorskih glasova, u tom trenutku je imao 1,3 miliona glasova vise od hilary. Nakon toga su glasala raja koja su ocigledno bili njeni fanovi, dok su trumpove pristalice slavile i nije bilo logike da izlaze dalje da glasaju. Kako je ona dobila odjednom skoro 3mil glasova, to je vece pitanje.
ma je**e nam se više i za TRAMPA I KLINTONOVU a tamo imaju zajedničke slike sa trampove svadbe, sjede fino večeraju zezaju se, u trampovoj kućii sve je to samo show-biz (malo bolja grand produkcija)
Žgadija se ponadala da će Tramp da promeni spoljnu politiku prema Balkanu, al' prevideli činjenicu da su oba kandidata kao i sam izborni proces predstava ne bi li se Amerima dala lažna iluzija demokratije i slobodnog izbora. Rmbaćete vi za 300 evra mesečno do kraja života, ako ne i manje.
Sta su elektorski glasovi? Izgleda da nije dobro preveo ko je pisao ovo.
Dobro je preveo. Savezna država A nosi npr. 10 elektorskih glasova, a savezna država B npr. 15, zato što ova druga ima više stanovnika. I sad, kandidat osvoji 51% u saveznoj državi B - to je 15 elektorskih glasova, a samo 10% u saveznoj državi A - tu protukandidat dobija 10 posto elektorskih glasova. Iako je možda ovaj drugi kandidat dobio ukupno više glasova (90% iz države A i 49% iz države B), prvi je osvojio više elektorskih glasova i dobio izbore.
totie demokracija
to je moguce samo u USA i BIH da onaj ko osvoji najmanje glasova bude presjednik
Treba ovakav sistem i kod nas uvesti, mozda onda SDA izgubi...
Treba reci i to da je Clinton potrosila 4,5 puta vise novca od Donalda
Eh moj Bill..Od voliki usta ti od monike pustio.
Sjele 3 familije za stol i skontali se koga da postave za novog predsjednika..Kakav naraod kakvi glasovi!
@drinsky1. ćuvaj se oluje od manjine..😉
gdje ste sad HDZovci, ovo se zove majorizacija manjine nad vecinom, upravo ono sta vi nama radite zajedno sa Srbima...
Kakav je njihov lopovluk i sad dolaze kod nas da prodaju svoje pokvarene sarene laze.Nije cudo sto i kod nas uvijek isti pobjedzuju