Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se da li će Izrael i SAD preuzeti odgovornost ukoliko ovakvim radnjama uzrokuju kakvu ekološku katastrofu u Iranu...
Ameri i Izraelci mogu da rade sto god hoce. Kada su cijlom svijetu mogli da provucu pricu o 11 septembru i svi da povjeruju. Nemoj te se iznenadoiti ako nas sutra napadnu vanzemaljci, a da u stvari to bude njihovo djelo. Jer oni su postali toliko arogantni u svojim postupcima da to prevazilazi sve okvire ljudskosti. Jer se oni ne plase nikoga i to je ono najgore.
@cinik izuzetno kompetentno si napisao clanak, svaka cast i sesir dole od meine ! reci mi samo jesi li bosnjo , hrvat ili srbin, to me jako interesira ?! hvala na odgovoru ;-)
Tako rade,pa kazu da su na strani mira i slobode..a ne daju nikome da se mrdne u svojoj drzavi,oduzimaju mu prava. Lafo Iranu ne daju da razvija nuklearnu energiju,pravit ce bombe,a oni ih mogu imati na hiljade u svojim sklonistima..koliko lazu,da su se i sami upetljali u svoje lazi..doce vrijeme kad ce propast i Amerika i Izrael..garantujem vam.
ZIONISTI !!! CITAVA DANASNJA SITUACIJA JE NJIHOV PRODUKT! www.davidicke.com
Boli mene k u r a c i za Amerike i za Cifute a i za nas Balkance.. Ja nisam cure poljubio nikad u zivotu a vi mi raspravljate o ovome ccc n a b i je m na r a c k u i zapad a i ove mudjahedine !
A jos neki dan su njihovi \"zvanicnici\" jadikovali na si-en-en-u kako ne znaju ko je izmislio ovaj virus i kako je istraga u toku. Slagat je za njih ko za nas rec\' \"dobro jutro\".
uh j.b.t cu ima nanu ako gdje pokupim ovaj virus :P
@m11d0 Sada ti nama lijepo reci ko ti od jutros drma kavez pa si ti tako neurozan. Polako samo uskoroce ti promijeniti vodu ako je do toga.
Iranci , obrazovani ? Oplakah na ovu. Ako je po tebi obrazovanje, islamisticko-teroristicka obuka, onda stvarno jesu. Nego pasa ti lagano vizu pa mrs u Iran pa se obrazuj i povedi sa sobom sve ove divljake sto su dosli iz Irana da se obrazuju u BIH.
Ja neznam koliko su usvtari pametni I..R..A@@..C..I. Ali prosli dogadjaj kada su bukvalno proteli u vazduhu najnoviju ame.besp..@@..ilotnu letjelicu govori sve o njihovom pamecu. Sada je samo pitanje koliko su pametni njihovi lider da sve ovo istjeraju u svoju korist.
Joj sto ne mogu vise ovog Izraelaaaa !!!
najkompleksniji su oni koji imaju americke agencije na svojim racunarima a cega nisu svjesni, made in india ili china
Kepec ce im suknuti ,ne do grla vec do oba uha .
uz boziju pomoc nece nas niko unistiiti , samo vjera u A,L,L,A,H,A Dž.š
]
Tehnicki gledano, win32.flame nije kao prvo virus jer ne posjeduje mogucnost infekcije drugih izvrsnih fajlova, trojanac jeste, i to bloatware , koji ima integrisane razne opensource biblioteke u sebe, sqlite, zlib, itd sto dodatno otezava njegovo reversanje, jer ukupna velicina win32 flame trojanca sa svim modulima je nekih 12 megabajta, izuzetno \"tezak\" i kompleksan na prvi pogled, jer neki dijelovi su pisani u LUA script. jeziku ali nista sto nije vidjeno prije, stuxnet je bio daleko opasniji jer je koristio cak 4 zero day propusta, win32.flame niti jedan, niti je posjedovao neke inovativne nacine prikrivanja, nista, samo jedan debeli trojanac. Ove novinarske price su prepuhane, win32.flame bi svaki razumni programer mogao napisati u roku od 5-6 mjeseci bez ikakvih problema, to sto su naveli kao alat za spijunazu, pa to oduvijek postoji, pa cak i 10 godina star sub7 je omogucavao da prisluskujes mikrofon, pratis webcam, i sl. Sve u svemu, napuhana novinarska prica.