Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda su ovo klixe tvoji "forumaši botovi", pogotovo kad su izbori protiv SDA.
Ovo je nista, SDA ima 300.000 botova kako online tako i uzivo :D
ko ce drugi bit nego Izraelci
Ma, nije valjda, gdje bi to oni...Ovako je pravljena i propala revolucija u Iranu, prenoseno sve sto se objavi (ovdje su bile ukljucene i farme MEK trolova iz kampa u Albaniji) putem masmedija, a da niko od tih masmedija se nije udostojio da to provjeri na licu mjesta sta je istina a sta laz...Bas kao sto niti jedan masmedij nije prenio ni jednom rijecju, a kamoli slikom, proslavu godisnjice Islamske revolucije u kojem je na ulicama bilo preko 30 miliona ljudi.
Bilo sta da kazes protiv njih: Anti-semitizam
Šta je ovo, opet antisemitska propaganda?! Pa valjda Izrael širi pomaže u širenju demokratije, a ne dezinformacija?! Ne mogu da vjerujem!
Klix je ime jos jednog njihovog bota
SDA počela djelovati i u Izraelu
Koliko su ironični ovi minusi na mom komentaru 😆