Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe samo majka može voljeti i to kad je dobro raspoložena, stogo glupa!
Ha ha ha, pa sva ona lojava stoka iz sandzaka govori ekavicu...... Cuj me price \'gde si video muslimanan da govori ekavicu\' :)))))) A sto se tice Irana, yebe mi se, neka crknu sve do jednog! Nisu se ni oni puno sekirali kada je nama gorilo.
bravo francuzi
Jesu se nasekirali.......
Jeb.o ti ja mater, gdje si vidio muslimana da prica ekavicu..bem i tebe sakata idiote nagovori se cojeku ni krivom ni duznom, a coek samo realan i dobro upoznat, a ti majmune googlaj malo
hoces reci da je iran kao i ostale islam,.zemlje razviene ono bas..ne znaju sta ce sa resursima,nivo obrazovanja..vrh plafon a jbt,sve je to hoces reci strana propaganda,i to sto vas od kin.zida do atlantika vezuju za loj,i miris noznih gljivica da sto secete glave..sve je laz?
Medijski rat! Ovo su patke obavestajaca da bi se zapadni svet nahranio \"pravim\" informacijama. Ko u ovo poveruje, taj je LUD 100%! Jedino sto je tacno je to da francuski TOTAL vise ne otkupljuje sirovinu od Irana! Iran ima svoje rafinerije, ne jednu ne dve, vec 22 (slovima: dvadeset i dve). Kao sto reko, ova ce informacija naci citaoce diljem sveta, a od istine nema ni slova \"I\".
pravili bi atomsku a ne znaju obicnu destilaciju sirove nafte odraditi.
Zalosno da naftom bogata zemlja uvozi benzin....
e stvarno su ih zayebali ... :)))