Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam od kuda vam informacija da o smrtno stradalima u ovom 'incidentu'. Cinjenica je da, uopste, nema zvanicnih informacija o tome da li je neko od povrijedjenih podlegao povredama. Zvanicno je ,do ovog momenta, da je u incident koji se desio u sjevernom, veoma zivom, zauzetom dijelu grada, mnoge osobe su povrijedjene (navodno 7), nema informacija o stepenu povreda ili motivu; policija je uhapsila zivog vozaca vozila, koji je vise nego jednom, namjerno, isao na pjesake.
Najnovije: zvanicno potvrdjeno da, do ovog momenta, 9 ljudi je ubijeno, a jos 16 povrijedjeno. Suosjecaj!
Ako bude musliman odmah ce biti fundametalista, ako bude ostalih vjera onda je psihicki poremecena osoba to se zna!!
Toronto, divan grad.
Tzv. Nositelji europskih vrijednosti su ovu metodu ubijanja prvi izmislili 92‘ i 93‘ u Mostaru i Vitezu samo su oni punili cisterne sa explozivom i gurali na civile. A ovi sad po svijetu samo to prepisuju od njih ( tzv. hvo) ali u puno blazem obliku...
tzv "Hvo" je dao ideju svim terorističkim grupama širom svijeta koje su usvojile sve metode kojima su se hrvati koristili u prošlosti, isis nije nimalo drugačiji od "HVO" a hvo je čak i gori od isisa jer su presudjeni kao UZP i teroristi dok isis i njihovi čelnici nisu išli na ikakva sudjenja..
Ovo je treći napad gaženjem pješaka u Kanadi. Prvi napad desio se u Saint Jean sur Richelieu godine 2014-e, drugi u Eddmontonu 2017.
de dokazi prijasnje napade, ako je u Quebec to su oni radikalni francuzi,olos koji hoce da se odcjepi od ostatka Kanade.
Edmonton 2017: 1.) https://globalnews.ca/news/3778722/edmonton-terror-attacks-police-stabbed-u-haul-rampage/ 2.) http://edmontonjournal.com/news/crime/heavy-police-presence-near-commonwealth-stadium-officers-checking-vehicles St. Jean sur Richelieu, 2014: 1.) http://www.cbc.ca/news/canada/who-is-martin-couture-rouleau-1.2807285 2.) http://www.cbc.ca/news/canada/montreal/martin-couture-rouleau-hit-and-run-driver-arrested-by-rcmp-in-july-1.2807078 Živio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ludi Kanadjanin.
Dikan
Ovako ti je kad pomogneš „sirotu takozvanu izbjeglicu“ koji nije ni jedno ni drugo, nego plaćenik „ kozodribac“ pod zaduzenosti da uradi onako kako mu je naredjeno i na sta je sam pristao...
@LIMESA koja si ti budala, od kud ti znaš da je izbjeglica, Kanada je nastala od emigranata
Napadač se zove Alek Minassian. Možda izbjeglica, kozojeb i drkadžija a možda i jedan u nizu poremećenih amerikanaca koji se zabija kombijem u ljude, puca na djecu u školi, zabija nož u prolaznike. Možda imaš predrasude a možda i nemaš. Možda ti je jezik brži od pameti, a možda i nije.