Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komadant isila govori za cnn hahahhahahahah
Isto sam pomislio hahahah ali kad imaš glupu naciju kakvi su ameri ovo prolazi bez problema :)
Ne bi bilo lose da su i Bosnje “glupi” malo ko Ameri… manje bi navijali za ove ciste divljake
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je preofirno postalo.
Khurva o poštenju
Cnn HLADNO došao do komandanta kojeg vojska i obavještajne službe ne mogu skinuti.... 😂😂😂
Cirkus živi.
Sve će vas Mossad pod katanac staviti !!
Moj zivot mi izgleda kao neki serijski film sa losim glumcima i otupljenom publikom. Isti reziseri, novi glumci, a kraja serijala nigdje na vidiku. Publiko budi se!
CNN-K
Pa vi ste stvoreni od stranih sila
Ovaj ISIL-k ko u svoje vrijeme Šćepini botovi, juče se registrovali, preuzeli skriptu i sve top komentari. Tako i oni, ekskluzivan intervju s CNN i frajer nas uvjerava kako se godinama mlate s Amerikancima, odmah je tu i opis na Wikipedji star dva dana ... CIA izgleda dobila direktora za PR koji je odrasta gledajući Teletabies
Što reče Erdogan u Sarajevu i jedni drugi su terroristi. Kolonizator kada se povlači zavadi dvije frakcije da može i dalje kontrolisati određeni teritorij bez svojih vojnika, a vojno će slabiti ubijajući jedni druge međusobno. Biden upozorava: Novi napad u Kabulu vrlo vjerovatan u narednih 24-36 sati. Ko mu šapnuo?
Ovo sve sto se desava u Afganistanu i ostalim dijelovima svijeta je politika koja je nedostupna nama obicnim .... to su ljudi koji imaju pare i moc , razne tajne sekte , iluminati, tajni macevi ili kako se vec zovu , i koji sve ovo proizvode......jedini spas za ovu zemaljsku kuglu je jedna dobra prirodna katastrofa koja bi nas vratila na nivo koji smo izgubili zbog svega sto se desava.
Trebali su iskoristiti intervju da mu odsjeku glavu. Nema razgovora sa teroristima, samo eliminacija.
I rat se opet nastavlja... I ponovo je promjenjeno staro rimsko pravilo "Divide et impera" ("Zavadi pa vladaj"). Samo ovaj put ISIL protiv Talibana.
Kaže lik kojem su ameri dali stotine vojnih vozila i kamaru oružja. I jedne i druge su ciljano gurali ameri.
Ubijeđen sam kad bi se otišlo u avganistan, nikakve razlike, tamo i ovdje. Svi mediji su 90%laž