Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, sto se kokaju. Neka neka bagro. Sve se vraca, sve se placa. Ne treba vama niko sa strane. Dohakacete vi sami sebi tako bolesni.
Ma šta nas briga šta se desilo u Koloradu... Zamisli da neki portal iz Kolorada prenese informaciju kako je \"zboden momak na tramvajskoj stanici....u Sarajevu..... hahaha...uzas kakve vijesti mi preuzimamo....
Zato što u Norveškoj nema teže kazne od 21 godine zatvora, a zato onim koji su zaslužili duži zatvor kao serijskim ubicama, redovna je praksa u Norveškoj da im se kazna produži za još jednom 21 godinu, i opet ako treba do kraja života. U BIH nije moguće izreći kaznu od na primjer 150 godina zatvora kao što može u Turskoj, Americi i nekim arapskim zemljama. Jer kod nas nije tako predviđeno krivičnim zakonikomč naša najteža kazna je 40 godina. U Americi bi Jašarević dobio desetak godina samo za ranjavanje čovjeka pred ambasadom, još desetak za bespotrebno otvaranje vatre na javnom mjestu, i pet-šest godina za nedozvoljeno nošenje oružja. Toliko oni osuđuju svoje Amerikance, nemuslimane- A jašarević počini isto takvo nedjelo u BiH i dobije samo 18 godina. Zar je to pravda da se pucanjem iz automatske puške iz političkih razloga rani čovjek, i ovaj koji puca dobije samo pišljivih 18 godina ? Jadna nam je i čemerna Bosna sa tako blagim kaznama.
@@@Fantom Pa dobro, eto pitam ja vas dvojicu pametnih kojima ulazi u glavu - Zasto je onda taj Breivik koji je raznio nekoliko zgrada i pobio onolike ljude (i kazete sudjeno mu za terorizam), zasto je onda osudjen na 21 godinu zatvora, a Jasarevic, koji je ranio jednog covjeka i ostetio malo fasade na ambasadi, osudjen na 18 godina???? jel vi vidite razliku tu? Uporedite malo broj zrtava i godine robije...ispade onda da je te 3 godine vise dobio za sve one pobijene ljude... Uporedite malo cinjenice pa onda prosipajte pamet! ;)
Ludilo u zraku !
+++ Za K.R.S.T časni i S.L.O.B.O.D.U zlatnu ++++
10 points goes to chemerika
Možeš to ponavljati ko papagaj, ali nekima jednostavno to ne ulazi u glavu. Valjda im je ovako zanimljivije, jer je ovako neko protiv njega i on mora da brani svoje preko tastature.
Breiviku u Norveškoj se sudilo za terorizam, i službeno je proglašen teroristom jer je pucao u ljude iz političkih razloga. Breivik nije proglašen ludim. Da je kojim slučajem musliman pucao u ove ljude ili onu djecu u školi od neki dan, ne bi bio proglašen terorirtom ako nije pucao iz političkih ili vjersih razloga. u Kanadi i Americi postoji takozvani \'domestic terorism\' čiji su učesnici/osuđenici bijelci gotovo svi odreda engleskog porijekla i koji su postavljali i postavljaju bombe širom te dvije države iz političkih razloga.
@lana Itekako je važno! jer sav ovaj najnoviji kriminal u Sadakacityu i američkom protektoratu zvanom BiH dolazi, preko medija i interneta, Dobrim Bošnjanima, i oni jednostavno --- oponašaju! Jer su drilovani (kao i veliki dio svijeta) da je američka potkultura nasilja uzor! Običnom svijetu (taxpayerima, glasačima) sada se vraća ono što je samo za Obame odrađeno po svijetu (ubistva hiljada djece, nevinih) po Libiji, Iraku, Afganistanu, Siriji... naročito preko \"bespilotnih letjelica\" (vidjeti članak u zadnjem \"Der Spiegelu\", engleski prevod na sajtu Global Research).
očevici su čuli ženski glas ??
jesu se nafurali,lijepa Bosna nasa mila domovina
Ja bi se prije ubio nego pocinio samoubistvo
jedva čekam novi gradjanski rat u Americi, nije bitno kako će se podijeliti, na Sjever i Jug, na republikanci i demokrate, na Istok i Zapad, samo nek se krmad u.b.i.j.aju medjusobno...
samo rokaj krstasku krmad
Ne cudi me da se ovo desava, pritisnuli su ljude raznoraznim zakonima samo tako, samo je pitanje kad ce \"puknuti\". Bit ce ovoga sve vise, sto je i normalno...
++++ ŽIVELA NAM SRBIJA DOVEKA +++++