Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislite koliko zaradjuju na papiru ?
ovi naši političari zarade svaku marku koju dobiju,valja bit na onim sjednicama i još kasnije svađat se sa narodom
Dzeko za 2 sedmice zaradi Junckerovu godisnju platu
Trcanje je zdravo
Kod njih je halal plata, kod nasih haram (teski)
kolko god zarađuju ne mogu primirisat našim političkim jalijašima, pojedinci su kupili imanja na Jugu Francuske, o ćemu ovi levati što su pobrojani mogu samo sanjati.
Izračunala sam da ću zaradit njegovu godišnju plaću za 52 god. i 11 mjeseci. Ako nastavim zarađivati kao trenutno.
Pa dobro, ima i on neke troškove valjda. :D
Ovi ovde nece ni ljekarsko da vade, putne troskove uzimaju, odvojen zivot itd, ama bas nikakvih troskova....P.S. Ima jedna Ajla vojnik, kad smo kod zena vojnika, ljepotica na kvadrat :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako stavimo odnos njemacke ekonomije i plate Angele Merkel... onda bi plata nasih "231 premijera" trebala biti po 18KM godisnje...kakava nam je ekonomija..da nema samoposluga, pijace i kafica...nebi bilo ni ekonomije...doduse imamo fabriku rukavica u Gorazdu sa 150 radnika :)
Pa šta nam fali,zar nisi vidio jučer da u Maglaju radi nevjerovatnih 55% ? :)
@srbenda drina Dodik saučesnik u uvođenju kriminalne IEFK banke na bh. tržište - pronevjera teška pet milijardi.... http://bosniapress.info/index.php/drustvo-vijesti/1041-dodik-saucesnik-u-uvodenju-kriminalne-iefk-banke-na-bh-trziste-pronevjera-teska-pet-milijardi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ibro Berilo 11. na listi