Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa Makarska rivijera...
Ja sam se u Americi osjecala sigurno. Nisam nesto posebno ni razmisljala o napadima. Doduse nije svejedno dok prolazis kraj mjesta ex Twinsa. Medjutim tamo su cesci napadi pojedinaca/ludjaka na skole ili fakultete.
Realno,nigdje vise nisi siguran. Istina,treba bit baksuz pa da se od toliko destinacija potrefis u mjestu/hotelu gdje se desi belaj.
Hajte kod nas
de to kod vas ?? ako mislis na bih ona je oznaceno ko leglo i rasadnik terorista .. ti zoves ljude da dodju ???
Šta ti je?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Oko 400 hiljada Britanaca svake godine posjećuje i Hrvatsku"........????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nista hajmo svi u Ameriku, tamo je najsigurnije
kazu Tunis ubja koliko je dobro
Bio sam u Tunisu 3 X, 1979, 1983 i 1991 - tad je bilo super. Već u čaršijama (sukovima) naučili da se pogađaju na našem jeziku, toliko je turista iz Beograda bilo
na stranu zajebancija...vjerujem da su ljudi ok...sad ih ove budale unazadise...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)