Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recimo ispiranje mozga - zašto ne ukinuti Klix iz istog razloga ?
nije do tik toka... do korisnika je, zadaj limit 20 minuta na dan i gotovo a ne kao narkoman se navući pa satima u cugu gledati. neg problem je što nije sjedište u esade
Zanimljivo kako svi regionalni režimski mediji objavljuju istu vijest... Ne pišete koliko je TikTok promijenio svjetsko mišljenje o Palestini i cionacistima i da je to upravo jedini razlog zašto je ''opasan za zapadni svijet''.
Ček balo. Youtube i Facebook skupljaju iste informacije i to je ok
Ej tik tok opasan...ljudi se navukli na sve moguce mreze, glume ego manijake sto zapravo nisu u stvarnom zivotu i sad je to opasno.Zivot se sveo na drustvene mreze, imaginarne stvari.
Ovaj članak je klixsu naredjeno da napise.Na tik toku se govori istina ko stvarno upravlja svijetom i oko cega nas sve lazu.To smeta satanistima i cionistima pa zele da zabrane tik tok.Ali naravno oni izmisljaju neke druge razloge zbog kojih bi ih zabranili.
vidi ove blehane kuhrave, iii ko će slušat njene gluposti. kretenska opsesija tiktok
Ne rade oni ništa više ili manje nego što rade Facebook ili Instagram, ali su daleko viralniji i zanimljiviji. TikTok im je prijetnja jer će ih za 2-3 godine pokopati. Lično nisam korisnik niti jedne društvene mreže, ali sam dobro upoznat sa sve tri.
Ovaj tiktok treba svugdje ukinuti
Aplikacija gdje se govori istina.Tebi nije niko kriv sto ti algoritam izbacuje gluposti.Do tebe je drug.
Pa sve sto ima debila sve je na tik tok...
Eto, Twitter, Meta, Google i Apple nisu prijetnja. Djeliminčni vlasnik Twittera je Saudijska Arabija. Pokušavaju uraditi da izraelski novac, izraelski lobi u SAD-u kupi TikTok. To nije prijetnja, je li? Sve zavisi od toga za koga su odlučili da je neprijatelj.
Raja ima vremena za ova s*anja od mreza? :D :D Jedva stignem odgovoriti na regularne komunikacije, jest mi drago sto nemam ni Tik-Tok ni Twitter, onaj Snapchat ni slicne gluposti. :D Valjda si "ancient" kad imas samo FB i IG i to poluprazni. :D
a Dodo se koprca
U Kini su zabranjeni Google, facebook i ostali i onda se Kinezi kao čude što Amer hoće da ih zabrani kod sebe!
Da ga hoce ukinuti da one fulje sto se naguze u kameru ostanu bez izvora prihoda
Sanel patak dobio zadatak da poljubi patku u g… cu slatku i odma dibio 10k pratilaca na tik toker
Nije TikTok opasan za zapadni svijet, nego je opasan za svjet a i narod je glup!
Na tik toku samo mozes vidjeti bljuvotinje