Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodna Republika Kina, treba da plati odstetu cijelom svijetu za ovo sto je ucinjeno
@KurtaKinte1212 bravo. potpisujem.
@KurtaKinte1212 A RVACKA RATNU ODSTETU BIH KO I SRBIJA, I DA TEBE UJOO U ZG RVATI VODE DA TE BBB BUBAJU ZA ZAGRIJAVANJE ZA FIGHT PROTIV TOVARA
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gospodaru naš, učini da onaj ko želi zlo muslimanima, našoj voljenoj državi i vjeri islamu, da se zabavi sam o sebi !!! Amin !
@tupturup ZAVAVI SE UJO O NE PREDSTAVLJAJ SE KO BOŠNJAK, SAD MALO PRIJE SI BIO BULEVAR, ITD.
@tupturup amin!
Umjesto svjetla..bacili ste jos malo tame na temu
Ko je imao mononukleozu, ima i T celije protiv korone, o tome se radi.
smijesan virus
Vaši tekstovi plaču za lektorima... "bez da su mu bili izloženi" (u naslovu) je anglizam i germanizam. Mi kažemo "a da mu nisu bili izloženi".
@svezauzeto ... 'bez da su mu bili izlozeni' je savrseno ispravna konstrukcija. Mozda manje u opticaju i, primjecujem, jezicko 'ruzno pache' za prosjecnog citaoca Klix-a. Neopravdano. Lingvisticki 100%-tno na_mjestu.
Bolje bi bilo da naucnici odgovore na pitanje koliko je organizam ostecen nakon prebolovane korone i sta se desava sa organizmom kod ponovne zaraze. Da li je organizam pod vecim rizikom od kolapsa ako se ponovo zarazi?
Vitamin D i sunce ojacavaju imuni sistem
Brzo se siri, 1 zarazi 3 osobe, koliko treba da je zarazeno do danas? Da li starije osobe podlijezu zbog starosti ili zbog toga sto koriste lijekove zbog drugih bolesti? Da li medicinari stradavaju zbog puno virusa oko njih ili sto su cijepljeni na razne gripe? Da li je oko radnika u marketu puno virusa? Da li je prije kovida bilo "cudnih" upala pluca? Strucnjake ne kontam, pa pitam raju. Zasto da ne.
Ma nije prehlada.. 😂
"Bez da" je nepravilna konstrukcija.
Otkriva se misterija zivota. Virus je početak svega.
@vrhovni miš kako?
@fbUser1590942149 Pa prelazni oblik sa nežive materije, DNK i bjelančevine.
Nema korone jedi feferone mrrraleeee
Traziti pare od kine ili ponovo sazidati kineski zid i odvojiti stoku od ostatka svijeta.
UGLJEVIK, BULEVAR,KOD23... KO I 150+ OSTALIH LAŽNIH PROFILA NA KLIXU ...JE USTVARI ADMINISTRATOR KLIXA, LIK JE MALORECENO BOLESNIK, UZP 100KA, COVICHEV PLACENIK, PLJUVAC PO BIH I BOŠNJACIMA, KO I DRUGI UZP KOMENTATORI KO JI SU NA KLIXU ZAPOSLENI - COVICHEVCI KOJI SE PRESTAVLJAJU KO SRBI I BOSNJACI. LIK JE PLACEN DA SPINUJE VIJESTI I PISE PO KLIXU, SLOBODNOJ BOSNI, ITD
uvijek na klixu britanski izvor informacija ko kakva agentura.