Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista Obrisi koji puta usta...za boga miloga..... a mogo bi ih jednom ili dvaput godisnje i oprati... Cuje se nadaleko \"miris\" ....ustajalog srpskog mozga...
Najbolje bi im bilo da izaberu ekonomsku revoluciju i riješe se kreditnog novca jer je on uzrok svega. sites.google.com/site/financijskisustav/od-problema-do-rjesenja
za @realista, ne citam tu Wikipizdiju,to ti je udzbenik na \'netu\' za poluobrazovane, one sa mejtef skolom i poznavanjem kompjutera i koji se znaju sluziti \'netom.\'
Jasno je svakome da su Bosnjaci 92-e god. izabrali svoj put u buducnost bez Srba iz BiH i tu nema dileme niti sporenja.Nije mi jasno sto se ti isti Bosnjaci danas zauzimaju da se Bos.Srbi svrnu sa njihovog puta koji su na isti nacin referendumom 92-e sebi odredili-Nezavisnost od Bosnjaka.Misle li Bosnjaci da i Bos.Srbima mogu birati vodju kao sto su ga izabrali Bos. Hrvatima.Ocito da misle,ali se u tome grdno varaju.
BiH je vec bila na raskrsnici 92-god.,pa nije znala da izabere pravi put. Imala je vodju zaslijepljenog maglom davno proslih vremena.Slijepac se stavio na celo naroda koji je lutao kroz cijelu svoju proslost. Jadan narod sa slijepim vodjom kako da izabere put kad mu je vodja slijep.
Religija ne znaci nazadnost Preporucujem vam da ne budete NEZNLICEE...
Ma za sve ovo je alija kriv...
JNA je bila nasa ,to je tacno.Te armije se Srbi nikada nece odreci,jer je branila zemlju po kojoj je dobila svoje ime.Srbi treba da se ponose svojom armijom koja je usla u rat sa NATO paktom-prva zemlja/armija u svijetu koja se pokusala suprostaviti NATO paktu.Nije sramota izgubiti od NATO pakta,sramota je pogaziti svoju vojnicku zakletvu koju su mnogi pogazili,a danas se prave herojima i velikim vojnicima-pih sram ih i stid bilo i Boga i ljudi.
Gdje je 2 miliona OGROMAN broj izbjeglica? bombardovao vam je NATO vasu JNA, i sada je nema, tako je i trebalo.
zA @BOSANAC, NEMAS POJMA JARANE ! -NATO je bombardovao Srpske polozaje po R.S. ,jer je njena vojska bila toliko jaka da je prijetila slomu i izgonu svih muslimana iz BiH sto bi dovelo do ogromnog broja izbjeglica u Evropu i Ameriku,a zna se kako se zbjeglice u svijetu vole-izbjeglice su najomrzeniji narod [pitajte Palestince kako ih tretiraju u Arapskom svijetu ]. -NATO je bombardovao Srbiju zato sto nije prihvatila da se u Urosevcu kosovo,izgradi NATO baza u koju ce se smjestiti sve NATO baze iz Njemacke posle pada Berlinskog zida. Potrazi zahtjeve Madlen Olbrajt u Rambujeu.!
@realista nemam pojma o cemu pricas..... ARBIH je zvanicno jedina mjesovita armija 1991. Znaci napredne drzave su vec to priznale kad su Bombardovale Srbiju i njihovu Armiju bezobraznu i nacisticku...... nisu je valjda dzaba bombardovali?
Necete da priznate da ste u 99% slucajeva bili Alijini politicki kopiljani, a Alija je bio glavni zagovornik rasturanja Yu,pa mu se ta ideja kao bumerang vratila i razbila BiH koju niko vise nikad sastaviti nece. Yugoslavija bi se I mogla ponovoi sastaviti,ali BiH nikada vise.
Potpisujem \"stvara srbijanska tajna sluzba opet izdajnike, imamo ih jos u vidu jugonostalgicara koji nista ne osjecaju prema Bosni i misle da je raskid od Jugoslavije samo potraga za nekakvim zlatnim kasikama postala umjesto borba za opstanak protiv karadzica........\"
Rascistite vec jednom zablude u kojima zivite,pardon samolaziranja u kojima zivite.To je potrebno radi vasih buducih pokolenja,a evo zasto: -JNA je bila Armija svih naroda EX YU i po nacionalnom kljucu je bilo rukovodstvo te Armije sve do raspada Yugoslavije. -Zasto se sada JNA pripisuje samo Srbima.Ako je ona bila samo Srpska onda je ona naslednica Antifasisticke NOB. -Ako su samo Srbi bili Antifasisti,a sta su bili npr.muslimani u Drugom svjetskom ratu. Evo odgovora mjesto vas\'\'Bili smo fasisti a sad smo fundamentalisti sto mu ga je isto\'\' Evo mog odgovora-Ne lazite svoj narod i svoju djecu !
Dejli Telegraf pominje i depeše u kojima je navedeno da je Omar Sulejman, kao jedna od ključnih ličnosti angažovanih u bliskoistočnom mirovnom procesu, svojevremeno nagovestio kako bi bila pozdravljena izraelska invazija pograničnog dela Egipta da bi se, prenosi list, zaustavilo krijumčarenje oružja (tkz.) teroristima iz redova Hamasa u susednom pojasu Gaze.U poverljivim dokumentima u koje je Dejli Telegraf, posredstvom Vikiliksa imao uvid, navodi se i da je izraelski ministar odrane Ehud Barak, tokom jedne od zvaničnih poseta Kairu bio impresioniran Sulejmanom koji je u to vreme vodio egipatsku službu bezbednosti kao i da su, istom prilikom, Izraelci bili zapanjeni staračkim izgledom Hosnija Mubaraka i njegovim nerazgovetnim govorom.