Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujte bas sve anglocionistickim medijima, oni su dokazani neprijatelji muslimana i islama ... Hilafet vise nikada niko nece unistiti ! Jednom im je to poslo za rukom na prevaru ali su se sada muslimani osvijestili i vise ne nasjedaju na prljave cafirske trikove ! Allah je najveci !
Za kretene je žena predmet a ne svetinja.
Zašto moderacija pušta smrdljivim vlašinama koji se ne kupaju mjesecima da ovdje pišu šta hoće?Na Kazanima ima još mjesta.
Samo nek gamad šehide. Ubij te sve i jednog. Evo i ove nase Bosnje su zestoko poceli simpati te sotone.
Stvarno su uspjeli trebali ste jos objavit i slike gdje se zene bore, ostalo im jos 1/4 kobanija al po klixu oni dnevno ubijaju 100 idilovih boraca i zauzimaju po 50 sela
ne podnosim ove idilovce, ali vijesti su fakat nidje veze. 20 vijesti o tome kako napreduju, pa onda jedna kako su opet izgubili nesto. imal igdje ozbiljnog izvjestavanja
Ako ako samo skidaj sunitske teroriste
Serbs 1991 - 6,616,917 Serbs 2011 - 5,988,150 Ovo je samo za srbiju, gdje je ostatak balkana. Nestajete!!!