Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li bila Gorica Dodik
Raja S Kaldrme .. Čečenski muškarci su iz Čečenije istrebljeni. Ono što je preživjelo su u egzilu i konstantno se njihovi obrazovaniji ljudi u atentatima ubijaju.Jedan dio preživjelih se bori za Ukrajinu. Ovo što sad muškaraca čečenskih ima su djeca silovanih čečenskih žena od strane ruskih vojnika i izdajnika Kadirova koji su u ratu izdali svoju braću i prešli na stranu Putina. Jel ti sad malo jasnije tupane????
Raja Kadirov je sufijaner okorjeli, ne ko ovi naši, nego baš onaj mrtvi, zadrti cirkuzant, pa od njeg' ništa i ne čudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji su ovo idioti!!! Ja mislio da nema tupljeg naroda od nasih Srba ali i ovi su na istom levelu.
Pazi ovih terorista sto su izdali vlastitu vjeru. Vi ste moj k od muslimana, niste vi vidjeli dzamiju ni na slici
Cnn prenosi ahhahaha
I ovi imaju svoje majkicke &co
Veseliji su kad dođu na pogreb nego ovom prilikom.
trohno Lavrov
Sad ih udarite pod bradu jakim MTS-OM idemo dalje u ratu papir ne važi koji rudonju i tijela kupit im za kavurme vadit unutrice i kuvati zatim slati u Moskvu u javne kuhinje
Kadirov je više na facebooku i tweteru nego na fronti... Ali ni Rusi više nisu budale. Sad je došla specijalna operacija po njih.
ovo je kao regularan referendum, a pritom svi koji su proukrajinski orjentisani se iselili, dok referendum iz 92 nije regularan, jer su ga srbi bojkotirali iako se nisu iselili....muma vam rusofilskovelikosrpsku...
Ne izgleda niko pretjerano veseo :)
Kod pravoslavaca popovi kolo vode
Na skupu se vide samo zabrinute face,nema radosnih,slike govore mnogo
Zasto Mile nije medju njima
Bože, tačno sve đavolski pogledi! Ovo neće izići na dobro. Da nam Svevišnji da moć da se sve smiri i vrati na pravi put.
Sve je ovo maslo zapada i rusije...sada ce primirje neko vrijeme ,pa ce ko fol ofanziva, i onda tajac....jadni narod
Jao skupa rumenih djuturuma naroljanih votkom i prasetinom.