Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi klixe...onako lijepo da vam kazem........ebo vas kadirov sve u redakciji...od portira pa do onog gore na vrhu. Hvala
Ponovo skup Z botova je prisutan ovdje , šipu racku majmuni koji branite teroriste ove i zločince
Mozete misliti kakav je to covjek koji podrzava vlastite okupatore. Gotov je od pravih Cecena kojih je 90% protiv ruske okupacije prvo Cecenije a onda i Ukrajine. Ko moze normalan podzavati diktatore poput Putina?
kadirovci/tik tok ratnici padaju ko muve u ukrajini
Drugačije je kad čovjek sam sebi postavi metu na čelo.
Čuj ko je. Krmak.
Adidas duksa, Rolex, crni Mercedes G klasa, kalašnjikov... to su Putinovi ratnici. Narodna vojska je za sirotinju.
Baliska izdajica
Zasto ovakvim ne ljudima dajete mediski prostor?
Čečenski čobanin,rob dunjaluka.
#KADIROV #JUDA
Kad trazis na guglu pojam govnar njegova slika bi trebala izaci medju prvim prijedlozima.
Čečeni ne žele više da im se djeca vračaju u kesama i bez nogu i ruku zato da Putin i Oligarsi ostanu na vlasti, zauzvrat kao zahvalu dobiju kesu krompira i detergent, zato Kadirovu proradila prpa da neki Čečen ne osveti svog sina što je ostavio kosti negdje kod Hersona.
Klasicni primjer laznog vjernika,koji je na vlasti bas na osnovu toga...poznato??
Fikret Abdić
Ahbab naseg Cerica koji je inace uvijek "znao" da izabere prave ljude i da ih podrzava. Od svih onih u SDA stranci, pa dalje do nekih tajkuna. Lice po onoj zadrtoj faci.
pobjeze i ovaj!! al kasno munafice. sabur je tezak, al kad na kraju dobro pobijedi zlo sve je slatko