Prva muslimanka u francuskoj vladi
182
Ko je Rachida Dati, žena koja ruši tabue
Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko vidim zena nije pokrivena, uz to nasminkana, lijepo sredjena,.....,pa kako onda muslimanka? To redakcija zakljucila iz njenog imena? Ako neko ima muslimansko ime i prezime ne znaci po automatizmu da je musliman. Musliman je neko ko zivi po pravilima Islama. Ova zena je sekularista i agnostik, a potice iz muslimanske porodice.
Ona veze nema sa Islamom, sta se blamirate....
Eto sad sve posteno a preko k..ca se radno mjesto dobilo, i kakav signal se daje mladim curama da i one mogu al samo preko nas!!
vam to smeta što se ova ba,lin.kura kara za novac vaše to rade besplatno
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job.ba
Nista strasno zena voli tuki a mozda joj nesto fali pa istražuje ? A kakva je situacija kod vecine muskaraca fali bar koji centimetar vise ?
jos juce ste moralizirali o tome koliko partnera ima a danas vam je vjetar zapuhao u drugom smjeru jer ste ustanovili da je rachida muslimanka, pa se odmah promijenila prvu muslimanku u francuskom parlamentu. ni jedno ni drugo nisu vijesti vrijedne ikakvog novinarskog portala!
Auuu ljepotice u pm!Lahko je utvrditi očinsto djeteta,neka utvrde koliko je puta imala Double Penetration?A mislim da je ženska sposobna da sve matorce iz francuskih fotelja opase do iznemoglosti,a bogami valjalo je dobro počistiti bankovne račune zbog nje,puno dječice nju zove TETKAAAAA!!!Rachida je tek drugo dijete od dvanaestoro u babe. Moj savjet,udri mala duplake,najbolje ti stoje
Ovaj klix je ocito islamofobican, nemoralan, i sejtanski portal.
Bali-ya ne znaci musliman, vec neko ko slijedi pola jednu/pola drugu religiju. Ko nije odan samo jednoj religiji, a to Arapi vecinom jesu, tak da nisu bal-ije. Drugo, u Maroku i Alziru zive i Arapski/Berberski krscani i Arapski Jevreji, plus sto Berberi nekad imaju svoje religije. Educiraj se.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1217183/Book-Rachida-Datis-brother-claims-brought-shame-Muslim-family-single-mother.html DA POTIĆE IZ MUSLIMANSKE PORODICE. ČITAJ GORE!!!
Žena je iz hrišćanske familije. Otac i mati iz Alžira i Maroka tebi govore da je ona porijeklom muslimanka ? Ne bi vjerovao kad bi ti se reklo da i tamo hrišćani žive, Konačno, ova je išla u katoličku školu. Al Bošnjo kad vidi imena kao Fatima ili Hasan, Rašida misli da su automatski muslimani. Fatima hrišćansko ukazanje u Portugalu, Hasan pravoslavni pop, Koliko ne-muslimana na Bliskom istoku ima sa takvim imenima, kad saznao mislio bi da sanjaš.
volim vake
Još se preziva \"Dati\" kao -da ona svakome hahahhaha
obicnou manjim mjestima postoje samo katolicke skole il protestanske tih muslimanskih nemajer njih pohadjaju bogate guzonjeu svojim domicilnim zemljama odakle su rasidini roditelji pobjegli, jedino mozesnac u manjimevropskim gradovima izgradjenu dzamiju, o svojoj emigraciji se nebrinu; druga stvar je daje stupila u dogovoreni brak sto je cest slucaj u zapadnim zemljama kod muslimanki imigrantkinja a kadase probiju na drustvenoj ljestvici takav brak raskidaju,a nadamse da ne moraju bit uplasene da ce ih vehabije unakazit i ubit il prisilno vratit odakle su stigli, nakraju krajeva vehabije na zapadu suvecinom nekorisni jer se doniraju vjerskim propovjedima prodajom droge il od teroristickih celija iz zemalja za kojese bore a u kojima je tolkobajno da su dosli u evropu da zive i da naradjaju djecu sto jedino znaju, a to stojoj carla bruni rekla je ljubomora cista i sumnja a nesigurnost da stvarnonesto postoji izmedju raside i sarkozija,s drugestrane carla je ksenofob koji je varao muza...
Rašida-žena goblen :)
Ma svaka joj sact! Sretno u buducnosti!