Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Presuda prema kojoj bi se utvrdilo da je genocid bio politika i cilj Republike Srpske još 1992. značajno bi izmijenila dosadašnju praksu Haškog tribunala. Međutim, takva odluka predstavljala bi veliko iznenađenje. Ne zato jer nije prezentirano dovoljno dokaza, već zbog pažljivog i konzervativnog pristupa sudskih vijeća, posebno u posljednjih nekoliko godina”, smatra Gordy. U prevodu: Dokaza ima, ali sudije su "pažljive" da ne osude ratno rukovodstvo RS-a za Genocid. Pomirenja nema, istine nema, siju sjeme narednog konflikta.
Čuj navijački i nacionalistički komentari da utiču ugled suda?? Ne mogu da vjerujem. I to bitno, ili bolje mir, mir niko nije kriv.... Pa zaključajte onda kapiju, čemu služi sud inače?
pričajte vi šta hoćete, al oni još uzimaju lovu
“nacionalistički i navijački komentari”, zar se na ovim portalu stalnoto ne desava
Nase tuzilastvo je mala maca kakve spodobe ovi pustaju