Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slat ih mađarima dok nisu podigli ogradu. Zašto da mi plaćamo cijenu arapskog proljeća? A nijemci se uvijek lijepo ograde i glume gospodu.
ne zele oni, ali ne mozes ti njima objasniti da ih isto tako ne zele ni slovenci ni austrijanci ni mađari.. kud onda sa svim tim silnim ljudima??? nek im njemacka gospoda organizira direktnu avio liniju za minhen kad im je vec toliko stalo do njih, a ne da izigravaju humanitarce i gospodu preko leđa balkana.
najmanje je on bistar u glavi.
...krenuli arapi u sex turizam...sve samo muškinje jarane...hoce da guze evropljanke isto ko u bosni arapi i turci po cijeli dan šaraju po hotelima i masažama traže erotične masaže i kurvaluk u flaše od vode im se sipa rakija i daje, tako da izgleda kao da piju JANU :-)))) karaj bjelkinje za kojim im se dize ćuna nenormalno i rokaj po rakiji! ja to zovem sex turizam!
Srbija je za Sloveniju i Hrvatsku, Njemacka. Eto tako ispade. Ovi "Europljani" sve nesto kultura, nesto k'o fol civilizacija, eto i sushi nasilu poceli da jedu japanskim stapicima, natezu grla nasilu i neprirodne trilere izvlace (k'o englezi), a kad' je zatrebalo... prde Mahmut ne moze se dahnut'. Mozes krmetu staviti karmin na usne, al' krme i dalje ostaje krme.
Što je ovo? Nigdje sirijskih izbjeglica ni za lijek. Sve nabildani Pakistanci, Afganistanci, Bangladešani, ima čak i Mauritanaca. Da ovo nisu osvajači?
Eto salju ih po centrima da im uzmu barem osnovne podatke i to je razlika izmedju nas i srbije(ne umanjujem vas doprinos i brigu prema njima), ali nas napadate da smo se ponasali humani samo 2 dana, a vi kao vec mjesecima? Sta vi mislite da mi u RH nismo mogli kao vi ih ostavit da lutaju zemljom i idu prema sjeveru? Nismo smjeli i zato je sad tako kako je...ali da nismo humani to vam ne stoji
Sve članice nato pakta treba da podjele teret izbjeglica ravnopravno kao što su ravnopravno uništavali zemlje ovih nesretnika....kad se djeli oteta nafta i bogatstva razorenih zemalja hrvati i slovenci su prvi lešinari za stolom...
Ovo Ameri sire islam po Europi na indirektan nacin.
kad vi Bosancerosi budete shvatili no cewmu se ovdje radi ima da buden kasno ba.....
Mrs govedo prepotentno sa bosanceros portala
Sto idu na zapad a ne idu u onoliku Rusiju..Rusija je saveznik i prijatelj Sirije..
Zato jer im je zapad uceravo demokratiju a ne rusija.
ma ne mogu ovo ni da gledam jer ne mogu da pomognem... Svaki put se pokajem kad otvorim slicnu stranicu
Braco Hrvati...sijac smrti i krhanje...ajde trenirajte ba....da vidimo dali ste spremni ako Rusija napdne :)
Keru mjesto!
Kakvi prihvatni centri? Ne žele oni prihvatne centre! Osigurati im što brži tranzit do slovenske i mađarske granice, pa neka "izbjeglice" idu onamo gdje su pozvani i gdje žele stići. Neka ih Merkelica iskoristi kao jeftinu radnu snagu, što joj i jeste cilj. Samo se preračunala, pa će sada zbog izbjegličkog tsunamija stradati oni i mnoge zemlje EU.
Upravo tako. Također ih treba poslati u Francusku, čije su kolonijalne kandže bile nad sirijskim narodom iza I. svjetskog rata. Francuzi nemaju nacionalne manjine, pa im to ne bio predstavljao problem, pogledaj na šta im nacionalne reprezentacije liče. Zašto bi Hrvatska plaćala tuđi kolonijalni danak?
Mamu vam kapitalisticku, svoj luksuzni zivot ste gradili prelo ledja ovih zemalja , izbombardovali ste sta se moglo izbombardovat nametali ste svoje sisteme drzavama kod kojih to nije moguce postavljali svoje namjesnike, i sada kada dolaze vama na vrata onda je to problem. ovo samo dokazuje koliko je to europsko preseravanje truhlo i licemjerno. pa Jugoslavija je bila koljevka demokratije naspram ovih sada kordona helikoptera sok bombi...
A imate li vi radnu dozvolu Hrvatske republike pazite da ne fasujete kaznu ko ona folk pjevacuca Milica Todorovic
I na prvoj slici cojk s djetetom...eeeee sta su ti mediji ba....nemeres im vjerovat ! a i ti migrant i(ne izbjeglice neg migranti) odma turaju djecu na povrsinu...kao fol UN mora netsto napravit....jesu odvratni ba....najmanje zena s djecom....fuj...gade mi se svi...