Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ove idiote plaća veći je idiot od njih samih.
Placa Soros
Kakve su ovo budale majko moja
Nemam ništa protiv bilo kakvog aktivizma i njihovih članova dok provodeći svoje ideje, stavove, proteste ili bilo što drugo čime ukazuju na problem ili svojim aktivnostima nastoje privući pažnju javnosti, poštuju i prihvataju načela normalnog i racionalnog ne ugrožavajući nikog i ništa. Da sam zakon, ovakvi destruktivci doslovno bi bili Letzte Generation.
Nikad mi neće biti jasni ovi debili sto uništavaju javna dobra ili lokalitete od znacaja 🤨
Naravno da se mora platiti, njemacka je to. Tamo izlazak vatrogasaca na bilo koju intervenciju kosta 800 eur minimalno.
Trebalo bi meni kući u znak protesta okrečiti sve sobe, mene leđa bole
Sve ovo treba žestoko udarati svakodnevno.
sta reci - idioti.
Nije to zlgolasni,to je divan zid bio
ovi debili dobijaju kes od korporacija da handre normalan narod a policija ih pazi da im neko nebi razbio pi©kaste zvalje,pa ovo da rade normalni ljudi sto ove nakaze od ovih zohara policija bi ih docekivala sa oklopnim vozilima i sa jedinicom od par stotina drotova.
Pogledajte kako agenda radi na skretanju pažnje sa stvarnih ekoloških trovača, zamisli u Zenici da ovi levati odu ispred binga i zavežu se a ne odu ispred Mitala, e to se radi u svijetu namjerno su poslani da zaustavljaju običnog čovjeka da upiru prstom da je obični čovjek kriv a ne velike korporacije, ovo treba tući željeznim letvama
Ovo je vandalizam, gdje je policija da ovo klofa, ah da ta zapadna demokratija
pravi aktivisti vjerovatno ta boja nije stetna za okolis
Kako policija čuva a ovi isprskali, a da i mene pa policija dobija naredbe od politike a političari provode agendu, ima onaj snimak kad Gretu privode policajci ali snimak prije toga kad se policija sa Gretom dogovora kako će joj držati glavu gdje će biti kamere da snimaju sve režirano
Da je ovo uradio bilo ko drugi u zatvoru bi prenocio. Zasto su ovi debili zasticene vrste?
Budu često isprebijani od građana, ali ne pomaže mnogo. Ovi narkomani, izdr*otine Grete Thunberg moraju biti ubijeni.