Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko zabranio negiranje genocida kakav Grenland alooooo!!!
Islamistički terorizam..... Joe spašavaj nas....
Svaki dan na klixu bar 2 članka o tzv klimatskim promjenama. A one se misteriozno intenzivirale prije mjesec dva kad je odlučeno da počne medijska kampanja u vezi njih. Baš je priroda poslušna radi sve što od nje traže Bill Gates i Klaus Schwabb.
Ništa se ne dešava 10 hiljada godina a onda propade planeta jer krave prde. Baš u trenutku kad Bill Gates lansira ideje o sintetičkoj govedini. Kao što se plandemija "pojavila" mjesec nakon što je on najavio da će se pojaviti. A ljudi počeli umirati nakon što je izjavio da ih je previše.
neka , sami smo.krivi. Bitno je da li si srbin , hrvat ili bosnjak. A uskoro kataklizma , ciao bella
naučnici zabrinuti. I Incko je bio zabrinut, pa na kraju ubacio tricu.
Tako ce i naucnici, kad tad dokazati praznoglavim ljudima sta se desava na ova pljaneta.
planetu mogu spasiti samo novi porezi na ekologiju, jer priroda zivi od para. a drzave koje to uvode.. nije ba njima do para, oni se za klimu brinu i za praunucad. svaki dan 2 clanka o klimatskim promjenama, pa i budali je vise postalo sumnjivo i jasno u kojem pravcu prica ide.
Sve ovakve vijesti su laž i plansko su sijanje panike da bi se primijenile globalističke mjere. To zna svako ko se bavi meteorologijom.
U Mostaru bilo 45 stepeni prije 35 godina i poslije nikad više. Kakvo je to globalno zagrijavanje?
Svi ovi brojeve svo ovo ispiranje mozga vuce samo na jedno "vještačka inteligencije" . Svijet je zaglavio u sranju jer svi bi mi da zivimo kao gazde ali nazalost nema sirovina dovoljno i sta onda ispiri mozak jbg zatvaraj itd itd