Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svrbi me čuna za tog kretena.
poslije Ayrton Senne prestao sam gledati F1 a poslije Mike Tysona box...drugim rijecima onaj sto je 95 dana u komi i ovaj robot mi idu na neku stvar..zgadili mi dva omiljena sporta
Olga popi gowno na slamku sine
Samo da ne bude kao po klixovim anketama za Juliju Timosenko i ovog coko-covjeka (novog predsjednika Ukrajine) - po tim anketama je bilo da ce se ici u drugi krug i onda covjek dodje i razvali. Klixove ankete me sve vise podsjecaju na avazove i Fahrine budalastine i ankete pred izbore pa onda poslije bude sve suprotno onome sto su kazali.
Bokser gradonačelnik Kijeva a predsjednik kralj čokolade, fina kombinacija
E moj klicko, izgubi I ti svoj sportski identitet! Ispra ti zapad mozak!
Klicko, veliki majstor! Samo naprijed, u nove pobjede.
Internacionalac je pun pozitive, siri ljubav, neka ga! Zivio majstore
zaclipedu
boxer i tajkun....ove sve postaje bolje jos im fali pornoglumac
Ako ga neko ne bude slusao, odmah knock out :)