Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi sad hoce da odvrate paznju od istocnog fronta, ako posalju vojnike za kijev onda ce ukrajinci morati da prebace vecinu snaga s fronta u Kijev, i tako Rusi lagano zauzimaju Odessu, Kharkov itd
Bogami ćete morati pregovarati, koliko je ruskih vojnika, još Putin diže sve u mobilizaciju
Bokserske rukavice ostavljaju više dubinska oštećenja, a manje spolja fok mma rukavice čine obrnuto
Jedino sumski Rusofili misle da ce rusija svijetom vladati.
Jos samo glupi bošnjo misli da Rusija moze izgubiti ovaj rat ccc
Mogu ti reci da se iz dana u dan broj glupih, kockoglavih šnjakabo koji vjeruju u propast Rusije smanjuje. Ovaj je jedan od onih upornih.
Dje ces sa Rusijom ?
Agresor Putin je već jednom nogom u grobu i neće ni dočekati kraj specijalne operacije! A ishod će biti oslobođena Ukrajina od ruskih agresora!
Vi ste vec prodati samo to jos niste svatili.Moraju vas baciti ma koljena ...a onda je lahko...natjerati na potpis.Bolje bilo kakav mirovni sporazum od kapitulacije i gubitke zemlje..daj sta das.
Koji mirovni sporazum, da ga Putler postuje? Jel' poput Budimpestanskog?
Krim i okupirane teritorije, na istoku Ukrajine, Putleru ne znace nista, sve dok Ukrajina postoji kao drzava. Agresori ce biti protjerani za gofinu, dvije, pet...
Jesi li to ti, Zilože, kućo stara?
Pa gdje si ti analiticaru? Sta kaze Rus sa Hvara, ide li ovo po planu?